Haberler

Van: Sinema Sanatçısı Köksal'dan Vatso'ya Ziyaret

Özel Bir Televizyon Kanalına "Sınırlarda Kaybolan Umutlar" Adlı Diziyi Çekmek İçin Van'a Ekibiyle Birlikte Gelen Sinema Sanatçısı Yılmaz Köksal, Van Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurlu Başkanı Zahir Kandaşoğlu'nu Makamında Ziyaret Ederek, Destek İstedi.

Özel bir televizyon kanalına "Sınırlarda Kaybolan Umutlar" adlı diziyi çekmek için Van'a ekibiyle birlikte gelen sinema sanatçısı Yılmaz Köksal, Van Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurlu Başkanı Zahir Kandaşoğlu'nu makamında ziyaret ederek, destek istedi.

Yönetmen Yunus Yılmaz ve 8 kişilik dizi ekibiyle birlikte VATSO Yönetim Kurulu Başkanı Zahir Kandaşoğlu'nu makamında ziyaret eden sanatçı Yılmaz Köksal, dizi hakkında bilgi verdi. Van'ın sınırda bir il olması ve sürekli buraya kaçakların gelmesi sebebiyle yaşanan hayatları filme dönüştürmek istediklerini belirten Köksal, filmde uzun yıllar sinemaya hizmet eden sanatçıların rol alacağını kaydetti. Kandaşoğlu'ndan destek isteyen Köksal, Van'a layık bir dizi çekmek için 5 gündür yapımcı ile birlikte tarihi ve kültürel yerleri gezdiklerini anlattı. Amaçlarının hem kaçakların yaşadıkları dram ve sıkıntıları anlatmak hem de Van'ı tanıtmak olduğunu ifade eden Köksal, "Toplam 13 bölüm planladığımız dizinin ilk 4 bölümünü çekeceğiz. Dizinin ve çekimlerin beğenilmesi halinde de diğer bölümlere devam edilecek. Bizim amacımız çok iyi bir çalışma yaparak dizinin beğenilmesini sağlamak ve planladığımız 13 bölümü de Van'da çekmektir" dedi.

Görüşme sonrası VATSO binası gezen sanatçı ve ekibi hayranlıklarını dile getirdi. Böyle bir projeyi hayata geçiren VATSO Yönetim Kurulu üyelerini tebrik eden sanatçı Köksal, böylesine güzel bir tabloyla karşılaştığı için çok mutlu olduğunu ifade etti. Yılmaz Köksal'ın VATSO'yu ziyaretinde Van'ı ve odayı tanıtan broşürlerin yanı sıra Van hatırası anısına bir plaket takdim edildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Magazin

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title