Haberler

Van - Özalp?ta Asker, İftaiye ve Vatandaşlar Yangın İçin Seferber Oldu

Özalp'ta asker, iftaiye ve vatandaşlar yangın için seferber oldu Van'ın Özalp İlçesi'nde, bir evde tandırdan çıkan ve diğer bölümlere sıçrayan yangını belediye itfaiye ekipleri, askerler ve vatandaşlar birlikte söndürdü.

Özalp'ta asker, iftaiye ve vatandaşlar yangın için seferber oldu

Van'ın Özalp İlçesi'nde, bir evde tandırdan çıkan ve diğer bölümlere sıçrayan yangını belediye itfaiye ekipleri, askerler ve vatandaşlar birlikte söndürdü.

İlçenin Mahmudiye Mahallesi'nde Cebrail Ezdaş'a ait müstakil ev, çocukların tandır bölümünde yaktığı ateş sonucunda alev aldı. Alevler kısa sürede evi sararken, dumanları gören vatandaşlar durumu itfaiyeye bildirdi. Yangının büyüme riskine karşılık ilçede bulunan Astsubay Erkan Durukan Kışlası Tabur Komutanlığı itfaiye ekibi de yangına müdahale etti. Askerler, belediye ekipleri ve vatandaşların yardımı ile yangın kısa sürede kontrol altına alınarak söndürüldü. Olay yerine Tabur Komutanlığı'ndan üst düzey komutanlar da gelerek çalışmaları izledi ve aile fertlerine geçmiş olsun dileklerini iletti. Belediye itfaiye ekiplerinin hasar tespit ve yangının çıkış sebebi ile ilgili çalışma başlattığı bildirildi.

GÖRÜNTÜ GEÇİLİYOR

Haber-Kamera: Ferhat ATACAN/ÖZALP(Van), (DHA)-

(Tür: Yurt)

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Mahmudiye Cebrail Özalp Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (1)

vanlı laz:

Sonrada şehit ederler nankör köpekler askerimizi

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title