Haberler

Van: Muradiye İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne Panzer Takviyesi

Van İl Emniyet Müdürlüğü Tarafından Muradiye İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne 1 Adet Panzer Tahsis Edilirken, Kurum Nezarethanesinin de Avrupa Birliği (AB) Stantartlarına Göre Yeniden Düzenlendiği Belirtildi.

Van İl Emniyet Müdürlüğü tarafından Muradiye İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne 1 adet panzer tahsis edilirken, kurum nezarethanesinin de Avrupa Birliği (AB) stantartlarına göre yeniden düzenlendiği belirtildi.

Panzerle birlikte Muradiye merkezinde güvenliğin 3 araçla yürüteceklerini belirten İlçe Emniyet Müdürü Güner Yılmaz, halkın güvenliğini her zaman ön planda tuttuklarını söyledi. Hizmet binasında bulunan nezarethaneyi de AB standartları ölçüsünde yeniden düzenlediklerini aktaran Yılmaz, "Hizmet binamızın iç bölümlerinde gerekli tadilatları yaparak ihtiyacımız olan Terörle Mücadele Büro Amirliği odası hazırladık. Ayrıca, bina içinde bulunan dinlenme salonu, duşa kabin, lavabo kısımlarını da yeniledik" dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title