Haberler

Van: Muradiye'de Trafik Kazası: 1 Ölü, 2 Yaralı

Van'ın Muradiye İlçesi'nde meydana gelen trafik kazasında 1 kişi öldü, 2 kişi de yaralandı.

Van'ın Muradiye İlçesi'nde meydana gelen trafik kazasında 1 kişi öldü, 2 kişi de yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, Zeydin Çalpan yönetimindeki 65 LB 582 plakalı otomobil, ilçe merkezinden Muradiye Şelalesi'ne giderken, Bendimahi Deresi'ne yuvarlandı. Saat 09.00 sıralarında meydana gelen kazada, araç sürücüsü Zeydin Çalpan olay yerinde hayatını kaybederken, amca çocukları olduğu bildirilen Vedat ve Ümit Çalpan kaldırıldıkları Muradiye Devlet Hastanesi'nde yapılan ilk müdahalenin ardından Van Devlet Hastanesi'ne sevk edildi. Hayatını kaybeden sürücü Zeydin Çalpan'ın cenazesi, Cumhuriyet Baş Savcısı Murat Gülaç'ın olay yeri incelemesi sonunda Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Yapılan otopsinin ardından, Merkez Camii'nde kılınan namazın ardından cenaze ilçe mezarlığında defnedildi. Muradiye Şelalesi'nin restourantını işleten ve lokanta malzemesi aldığı ilçeden saat 08.30'da ayrılan amca çocukları Zeydin (25), Vedat (12) ve Ümit Çalpan'ın (10) içinde bulunduğu aracın, direksiyon hakimiyetini kaybederek dereye yuvarlandığı bildirildi.

Olayın görgü şahidi olan Mehmet Emin Birgül, tarlasında çalışırken yoldan çıkan aracın 60 metre kadar gittikten sonra uçurumdan dereye düştüğünü kaydederek, "Hemen koştum aracın içindeki bir yaralıyı çıkardım. Üzerine dökülen benzinin alev almaması için yaralıyı dere suyunda yıkadım. Diğer yaralı kayalıklardan düşmek üzereydi onu da alarak kenara uzattım, şuuru yerinde değildi. Diğeriyse olay yerinde ölmüştü ve üzerine bir örtü atarak ilçeye haber verdim" diye konuştu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title