Haberler

Van: Mimarlar Odası'ndan Öğrencilere Kırtasiye Yardımı

Türkiye Mimarlar Odası (TMMOB) Van Şubesi, 'Mimarlar Günü' etkinlikleri çerçevesinde 100 öğrenciye kırtasiye yardımında bulundu.

Mimarlar Odası Van Şubesi, kardeş okul ilan ettiği Hacıbekir İlköğretim Okulu öğrencilerine kırtasiye ve kitap yardımında bulundu. 'Dünya Mimarlık ve Habitat Günü' kapsamında her yerde birçok etkinliğin gerçekleştirildiğini ifade eden Şube Başkanı Şahabettin Öztürk, ilde 3 yıldır yapılan kırtasiye yardımını sürdürdüklerini kaydetti. Etkinlikler kapsamında çanta, defter, silgi açacak, cetvel, boya kalemi gibi gereçleri dağıttıklarını anlatan Öztürk, okul kütüphanesine de 4 tane 32'şer ciltten oluşan ansiklopedi hediye edildi. Ayrıca maddi durumu iyi olmayan ve önlüğü eski olan 30 öğrenci için pantolon ve önlük yardımı yapıldı.

Şahabettin Öztürk, yaptığı açıklamanın ardından Mimarlar Odası'na bağlı üyelerle okul öğrencilerinin malzemelerini teslim etti. Okul Müdürü Osman Ayşin yapılan yadımlardan dolayı çok mutlu olduklarını ifade ederek, Mimarlar Odası'na teşekkür etti.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title