Haberler

Van: MHP Bahçesaray İlçe Eski Başkanı'nın Öldürülmesi

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Van İl Başkanı Adnan Meltem, Öldürülen ve Bahçesaray İlçe Başkanı Olarak Haber Sitelerine Düşen Burhanettin Tenli'nin Olayının Partileriyle Hiçbir Bağlantısının Olmadığını Söyledi.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Van İl Başkanı Adnan Meltem, öldürülen ve Bahçesaray İlçe Başkanı olarak haber sitelerine düşen Burhanettin Tenli'nin olayının partileriyle hiçbir bağlantısının olmadığını söyledi.

Olayla ilgili İHA muhabirine açıklamalarda bulunan Başkan Adnan Meltem, öldürülen kişinin 2001-2002 yıllarında Bahçesaray İlçe Başkanlığı'na atamayla görevlendirildiğini ifade etti. Partileriyle hiçbir bağlantısının olmadığını anlatan Meltem, "Diğer haber ajanslarından geçilen haberler doğruyu yansıtmıyor. Tabancayla vurularak öldürülen Burhanettin Tenli isimli kişi 2001-2002 yıllarında geçici olarak Bahçesaray ilçe başkanlığına getirilmiştir. Partimizle her hangi bir bağlantısı bulunmamaktadır. Tenli, geçmiş zamanlarda ilçe başkanlığı görevinde bulunmuş, görevi tamamlandıktan sonra ayrılmıştır. Diğer haber ajanslarının geçmiş olduğu gibi yeni başkan değil partimizin eski ilçe başkanlarındandır" dedi.

Öte yandan Van'ın Bahçesaray İlçe Kaymakamı Bünyamin Yıldız, olayın siyasi hiçbir bağlantısının bulunmadığını, kişinin esnaf olduğunu belirtti. Olayın alacak verecek meselesinden kaynaklandığını ifade eden Yıldız, Burhanettin isimli kişinin aynı zamanda korucu olduğunu kaydederek, kimlerin öldürdüğü konusunda da çalışmalarını sürdüğünü anlattı. Kaymakam Yıldız, soruşturmanın devam ettiğini dile getirdi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title