Haberler

Van Jandarma Asayiş Kolordu Komutanı Korgeneral Atay Hakkari'de

Çeşitli İncelemelerde Bulunmak Üzere Hakkari'ye Gelen Van Jandarma Asayiş Kolordu Komutanı Korgeneral Abdullah Atay, Cumhuriyet Başsavcısı Ramazan Apaçık'ı Makamında Ziyaret Ederek Bir Süre Görüştü.

Çeşitli incelemelerde bulunmak üzere Hakkari'ye gelen Van Jandarma Asayiş Kolordu Komutanı Korgeneral Abdullah Atay, Cumhuriyet Başsavcısı Ramazan Apaçık'ı makamında ziyaret ederek bir süre görüştü.

Korgeneral Abdullah Atay, kendisini taşıyan helikopterin iniş yaptığı Fatih Kışlası'nda Yüksekova 3. Taktik Piyade Tümen Komutanı Tümgeneral Yurdaer Olcan ve İl Jandarma Komutanı Kurmay Albay Erhan Kubat tarafından karşılandı. Korgeneral Atay, daha sonra beraberindeki komutanlarla birlikte Hakkari İl Jandarma Komutanlığı'na geçti. Korgeneral Atay, İl Jandarma Komutanlığı'ndaki incelemelerinin ardından saat 15.00 sıralarında beraberinde bulunan Yüksekova 3. Taktik Piyade Tümen Komutanı Tümgeneral Yurdaer Olcan ve İl Jandarma Komutanı Kurmay Albay Erhan Kubat ile birlikte Cumhuriyet Başsavcısı Ramazan Apaçık'a nezaket ziyaretinde bulunmak üzere adliyeye geçti. Korgeneral Atay, adliye binası önünde Cumhuriyet Başsavcısı Ramazan Apaçık ile Ağır Ceza Reisi Ahmet Maden tarafından karşılandı. Korgeneral Atay ve beraberindekiler, yaklaşık 15 dakika Cumhuriyet Başsavcısı Ramazan Apaçık ile bir görüşme gerçekleştirdi.

Korgeneral Atay, adliye çıkışında kendisine hoş geldin ziyaretine gelen Hakkari Vali Vekili Ali Hamza Pehlivan'la ayak üstü bir süre görüştü. Korgeneral Atay, daha sonra kendisinden önce Hakkari Cumhuriyet Başsavcısı Ramazan Apaçık'a ziyarette bulunan Van Cumhuriyet Başsavcısı Yahya Akçadırcı ile birlikte Fatih Kışlası'na giderek buradan da helikopterle ilden ayrıldı.

Van Jandarma Asayiş Kolordu Komutanı Korgeneral Abdullah Atay'ın Hakkari İl Jandarma Komutanlığı'nda yapılan İl Güvenlik Kurulu Toplantısı'na katılmak üzere bölgeye geldiği bildirildi.

(NT-FT-MET-MEF-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title