Haberler

Van'ın Erciş İlçesinde Silahlı Kavga: 2 Yaralı

Van'ın Erciş İlçesinde Akraba Oldukları Belirtilen 4 Kişi Arasında Çıkan Tartışmada Silahlar Çekildi. Silahlı Kavgada 2 Kişi Çeşitli Yerlerinden Yaralandı.

Van'ın Erciş ilçesinde akraba oldukları belirtilen 4 kişi arasında çıkan tartışmada silahlar çekildi. Silahlı kavgada 2 kişi çeşitli yerlerinden yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, olay bugün öğle saatlerinde Zeylan Caddesi Tugay yolu üzerinde henüz tespit edilemeyen bir sebepten meydana geldi. Deliçay köyü nüfusuna kayıtlı olan 4 kişi, arasında çıkan tartışma silahlı çatışmaya dönüştü. Kavgada İbrahim ile Muzaffer A. isimli şahıslar tabanca ile Yılmaz ve Tuncay A.'ya ateş etti. Vücudunun çeşitli yerlerinden yaralanan Yılmaz ile Tuncay A. vatandaşlar tarafından Erciş Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Yapılan ilk müdahalenin ardından

yaralılar Van Devlet Hastanesi'ne sevk edildi.

Olaydan sonra kayıplara karışan İbrahim ve Muzaffer A.'nın yakalanması için güvenlik kuvvetleri tarafından çalışma başlatıldığı bildirildi.

(NÇ-AKK-MEF-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title