Haberler

Van İl Genel Meclisi 2008 Mart Ayı Toplantısı

Van'ın Çaldıran İlçesi Kaymakamı Yemen Bayrak'a Yaptığı Çalışmalardan Dolayı İl Genel Meclisi Başkanlığı Tarafından Halk Adına Teşekkür Plaketi Verildi.

Van'ın Çaldıran İlçesi Kaymakamı Yemen Bayrak'a yaptığı çalışmalardan dolayı İl Genel Meclisi Başkanlığı tarafından halk adına teşekkür plaketi verildi.

Van İl Özel İdaresi A Kampüsü salonunda düzenlenen İl Genel Meclisi 2008 Mart ayı toplantısının açılış konuşmasını yapan Meclis Başkanı Mekki Arvas, Çaldıran İlçesi Kaymakamı Yemen Bayrak'ın yapmış olduğu hizmetleri takdirle karşıladıklarını belirtti. Türkiye bir çok bürokratın oturduğu koltuklarda hizmette bulunmadığını ifade eden Arvas, bir çoğunun ise bu koltuğun hakkını verdiğini kaydetti. Kaymakam Bayrak'ın da bunlardan biri olduğunu dile getiren Arvas, halk adına kendisine minnettar olduklarını kaydetti.

Çaldıran Kaymakamı Yemen Bayrak'ın da yaptığı hizmetlerden söz etmesinin ardından Mekki Arvas, sunmuş olduğu hizmetlerden dolayı halk adına teşekkür plaketi takdim etti. İl Özel Genel Sekreteri Adnan Yaviç'in de katıldığı toplantı, diğer gündem maddelerinin görüşülmesi ile devam etti.

(SER-MET-Y) 06.03.2008 14:47 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title