Haberler

Van, Hakkari ve Yüksekova'da Şampiyonluk Sevinci

Van, Hakkari ve Yüksekova'da şampiyonluk sevinciOrhan AŞAN-Arif KARAKAŞ-Mehmet ÖZKAN- Yaşar KAPLAN VAN, HAKKARİ, YÜKSEKOVA (DHA)Van, Hakkari ve Yüksekova'daki Galatasaray taraftarları, takımlarının şampiyon olmasının ardından sokaklara dökülerek zaferi doyasıya kutladı.

Van, Hakkari ve Yüksekova'da şampiyonluk sevinci

Orhan AŞAN-Arif KARAKAŞ-Mehmet ÖZKAN- Yaşar KAPLAN VAN, HAKKARİ, YÜKSEKOVA (DHA)

Van, Hakkari ve Yüksekova'daki Galatasaray taraftarları, takımlarının şampiyon olmasının ardından sokaklara dökülerek zaferi doyasıya kutladı. Kentlerin en işlek caddelerinde toplanan taraftarlar renkli görüntüler oluşturdu.

Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'in 34'ncü haftasında, deplasmanda Göztepespor'u 1-0 mağlup ederek tarihindeki 21'inci şampiyonluğa ulaştı. Maçın bitiş düdüğüyle birlikte Van'daki Galatasaray taraftarları da kutlama yapmak üzere sokaklara döküldü. Kentin en işlek caddeleri olan Cumhuriyet ve Maraş caddesinde ise polis yoğun güvenlik önlemi aldı. Bazı taraftarlar araçlarıyla, bazıları da yaya olarak üstlerinde sarı kırmızı formaları ve ellerinde Galatasaray bayraklarıyla Cumhuriyet caddesi üzerinde bulunan eski belediye binasının olduğu yerde toplanarak takımlarına özgü marşlar ve sloganlarla büyük bir coşkuyla kutlama yaptı. Meşaleler yakarak eğlenen taraftarlar nedeniyle şehir içi trafikte de aksamalar yaşanırken polis sık sık anons yaparak kalabalığı uyardı. Gecenin geç saatlerine kadar süren kutlamalar olaysız sona erdi.

HAKKARİ'DEKİ KUTLAMARA EMNİYET MÜDÜRÜ DE KATILDI

Hakkari kent merkezinde toplanan Galatasaray taraftarları ise Bulvar ve Cumhuriyet Caddesi üzerinde sevgi gösterisinde bulundular. Kentin değişik noktalarında araçla şehir turu atan Galatasaray taraftarlarına Hakkari il Emniyet müdürü S. Suvat Dilberoğlu'da destek verdi.

YÜKSEKOVA DA ŞAMPİYONLUĞU DOYASIYA KUTLADI

Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde de sarı-kırmızılı taraftarların şampiyonluk sevinci zirveye ulaştı. Maçın bitiş düdüğü ile beraber Yüksekova'daki Galatasaraylı taraftarlar sokağa döküldü. Cengiz Topel Caddesinde toplanan taraftarlar şampiyonluk sevincini doyasıya kutladı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Galatasaray Yüksekova Hakkari Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title