Haberler

    Fenerbahçe'nin İstediği Van Ginkel, Ameliyat Olacak

    Güncelleme:

    Fenerbahçe Teknik Direktörü Phillip Cocu'nun Fenerbahçe'de görmeyi çok istediği Marco Van Ginkel, dizinden ameliyat olacak.

    Fenerbahçe Teknik Direktörü Phillip Cocu'nun geçen sezon PSV'de beraber çalıştığı ve Fenerbahçe'de de görmeyi çok istediği Marco Van Ginkel, dizinden ameliyat olacak. 25 yaşındaki yıldız orta saha oyuncusunun bu operasyon sonrası 1,5-2 ay sahalardan uzak kalması bekleniyor.

    Geçen sezon bazı maçlara iğne tedavisiyle çıktığı öğrenilen Van Ginkel için Chelsea ile kiralama görüşmeleri yapılıyordu. Oyuncunun kesin durumuna göre temaslar yeniden başlayacak.

    Kaynak: Skorer / Spor

    Fenerbahçe Spor Haberler

    500

    Yorumlar (3)

    ŞAPKACI:

    BEN DÜNYACA ÜNLÜ İNGİLİZE SAKAT YAZINCA KIZDILAR KUŞLAR. AMA BAKIN HAKLIYIM. GÜZEL ÜLKEMİN DÖVİZLERİNİ İŞİNİ BİLMEYEN YÖNETİCİLERİN BOŞA HARCAMASI ZORUMA GİDİYOR. FENER REP OF BANANAS ZORDA KALIRSA SEVİNİRİM TABİİ O AYRI. ZİZ BİLE ALİDEN İYİYDİ ARAYACAKSINIZ O ADAMI EN AZINDAN YAKALANSA BİLE KUMPAS DİYE YIRTIYORDU ŞAİBELERİ.

    1
    6
    yanıtYanıtla
    fatih gül:

    marco van ginkel yeni forma fenerbahce istanbul sari lacivert kadikköy sükrü saracoglu istanbul sabiha gökcen atatürk

    0
    0
    yanıtYanıtla
    Cimbomlu:

    Bu senede Cimbom şampiyon!

    0
    0
    yanıtYanıtla
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title