Haberler

Van Gaal: "Yarınki Maça Güvenle Bakıyorum'

UEFA Kupasında Fenerbahçe ile karşılaşacak AZ Alkmaar takımının teknik direktörü Louis van Gaal, Fenerbahçe'nin son dönemde iyi sonuçlar alamadığını, kendi takımının ise başarılı sonuçlar aldığını ifade ederek, "Bu nedenle bu maça güvenle bakıyorum" dedi.

FB Şükrü Saracoğlu Stadı'ndaki antrenman öncesinde düzenlenen toplantıda Van Gaal, hastalık, sakatlık ve kart cezaları nedeniyle Fenerbahçe maçı için İstanbul'a 16 kişilik bir kadroyla geldiklerini bildirdi.

Bunun Fenerbahçe'ye bir saygısızlık olmadığını belirten Van Gaal, şöyle konuştu:

"Bazı oyuncular cezalı ve bazıları hasta. Ancak ve ancak 16 kişilik ekiple gelebildik. Ama sonuçta sahaya 11 kişi çıkacak ve ben de bu 11 kişiye kesinlikle güveniyorum."

Van Gaal, sarı kart cezası nedeniyle Kezman'ın yarınki maçta Fenerbahçe'de forma giymeyecek olmasının kendileri için büyük bir avantaj olduğunu söyledi.

Fenerbahçe karşısında beraberlik için oynamayacaklarını belirten Van Gaa,l şöyle konuştu:

"PSV'ye karşı deplasmanda galip gelebiliyorsak, Sevilla'yı deplasmanda yenebiliyorsak neden Fenerbahçe'yi de yenmeyelim."

Kaynak: AA / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title