Haberler

Van Gaal: "Kazanacak Güçteyiz'

UEFA Kupası'nda 14 Şubat Çarşamba günü İstanbul'da Fenerbahçe ile karşılaşacak Hollanda'nın AZ Alkmaar takımının teknik direktörü Louis van Gaal, çok sayıda hasta, sakat ve cezalı oyuncusuna rağmen takıma güvendiğini ve bu turu geçebileceklerini söyledi.

Louis van Gaal, AZ Stadyumu'nda kulübün basın sözcüsü Erik van Leeuwen ile düzenlediği basın toplantısında, Fenerbahçe maçına ilişkin görüşlerini açıkladı.

Van Gaal, Fenerbahçe'nin ara dönemden sonra başarılı bir çıkış yapamadığını, kendilerinin ise bu ara dönemden sonra lige daha iyi bir başlangıç yaptıklarını söyledi.

PSV Eindhoven karşılaşması da dâhil, son dönemlerde gerek Hollanda liginde, gerekse Avrupa düzeyindeki önemli maçlarda aldıkları sonuçların, Fenerbahçe maçını da kazanabileceklerini gösterdiğini belirten Louis van Gaal, maçın dışarıda oynanması, eksiklikler ve Fenerbahçe'nin müthiş seyirci desteğinin, kendileri için olumsuzluk gibi gözükse de başarılı olabilmek için çaba göstereceklerini kaydetti.

Takımda son iki hafta içinde 6 oyuncunun hastalandığını, takımı saran hastalık virüsünün öteki oyuncuları da hasta yapmasından korktuğunu belirten Louis Van Gaal, Şota Arveladze'nin hastalığı dolayısıyla İstanbul'a götürülmeyeceğini ifade etti.

Louis van Gaal, bir teklif alması halinde teknik direktör olarak Türkiye'de çalışmak isteyip istemediği yolundaki bir soru üzerine, "Neden olmasın" diye cevap verdi.

Kaynak: AA / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title