Haberler

Van Eski Milletvekili Haydaroğlu'ndan Başkan Yenigün'e Veda Ziyareti

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Eski Van Milletvekili Yekta Haydaroğlu, Van Belediye Başkanı Burhan Yenigün'ü Makamında Ziyaret Etti.

Adalet ve Kalkınma Partisi (Ak Parti) eski Van Milletvekili Yekta Haydaroğlu, Van Belediye Başkanı Burhan Yenigün'ü makamında ziyaret etti.

Geçtiğimiz pazar günü yapılan seçimlerde partisinin 6. milletvekili adayı olan, ancak seçilemeyen Yekta Haydaroğlu, Başkan Burhan Yenigün'e veda ziyaretinde bulundu. Ziyaret esnasında bir konuşma yapan Haydaroğlu, Mecliste bulunduğu süre içerisinde Van ve Vanlının hizmetinde olduklarını belirtti. Bu dönemde de yeni isimlerin Meclise halka hizmet için gittiğini ifade eden Haydaroğlu, bunun bir devir teslimi olduğunu kaydetti. Halkın bu seçimde bir demokrasi dersi verdiğini anlatan Haydaroğlu, "Ülkemiz yeni ufuklara doğru emin adımlarla ilerlemeye devam ediyor. Yeni dönemde görev yapacak arkadaşlarımıza da başarılar dilerim. Başkan Yenigün'e de yaptıkları hizmetten dolayı da teşekkür ediyorum" dedi.

Van Belediye Başkanı Burhan Yenigün de yapılan ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getirerek, Haydaroğlu'nun bir dönem ili başarıyla temsil ederek, hizmette bulunduğunu belirtti. Van halkı kendisine hizmet edeni unutmayacağını ifade eden Başkan Yenigün, belediye olarak da her zaman uyum içerisinde en iyi hizmeti sunmanın gayreti içinde olduklarını kaydetti. Yeni dönemde de ülkenin ve ilin yeni hizmetlerle tanışacağını vurgulayan Yenigün, "Şimdiden hayırlı olsun. Halkımız sizi hayırla anacaktır. Bundan sonraki hayatınızda da sağlık, mutluluk ve başarılar diliyorum" ifadelerini kullandı.

(SER-MET-Y)

26.07.2007 20:02 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title