Haberler

Van: Erciş'te Ersiad'tan İftar Yemeği

Van'ın Erciş İlçesi Genç Sanayici İş Adamları Derneği (ERSİAD) tarafından, iftar yemeği verildi.

Erciş Öğretmenevi yemekhanesinde verilen iftar yemeği öncesi bir konuşma yapan ERSİAD Yönetim Kurul Başkanı Selam Demir, amaçlarının genç iş adamları olarak ilçede yenilikçi ve girişimci ruhu taşıyan genç esnafları bir araya getirmek olduğunu söyledi. Ülkede olduğu gibi ilçenin de kanayan yarası olan işsizlik sorununa çözüm bulmak istediklerini de ifade eden Demir, "Derneğimiz bundan sonraki yıllarda, yeni üyelik başvurularını değerlendirecek. Eski ve yeni üyelerimizin güvenle oluşturacakları birliktelikle, ilçede yeni iş sahaları oluşturmaya çalışacak ve bunlara aracılık edecek. Avrupa Birliği sürecinde derneklere düşen ağır yükün altından ilçe halkı ile birlikte kalkmayı düşünmekteyiz" dedi.

Yemeğe Erciş Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Abdurrahman Gözütok, Erciş Esnaf Kefalet Kooperatif Başkanı Yusuf Erdinç, Ercişli işadamları ve çok sayıda seçkin davetli katıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title