Haberler

Van: Erciş Lisesi Öğrencilerinin Faaliyetleri

Van'ın Erciş Lisesi Öğrencileri, Okulun Faaliyetlerini Sanal Ortamda Duyurmak İçin www.ercislisesi.k12.tr İsimli Web Sitesi Kurdular.

Van'ın Erciş Lisesi öğrencileri, okulun faaliyetlerini sanal ortamda duyurmak için www.ercislisesi.k12.tr isimli web sitesi kurdular.

Erciş Lisesi Bilgisayar Teknolojisi sınıfında gerçekleşen programa, Erciş İlçe Milli Eğitim şube müdürleri Ahmet Erdoğan, Fesih Yıldız, okul idarecileri, veli ve öğrenciler katıldı. Yaptıkları web sitesi konusunda davetlilere ayrıntılı bilgi veren ve kendilerini tek tek tanıtan öğrenciler, amaçlarının okullarında gerçekleşen tüm faaliyetleri sanal ortam aracılığıyla dünyaya duyurmak olduğunu söylediler. Öğrenciler, yakın zamanda ilçenin tanıtılmasına ışık tutacak bir de CD hazırlayacaklarını ifade ettiler. Bu arada, öğrencilerin başarılarından ötürü velilerine okul idaresi tarafından teşekkür belgesi verildi.

Törende bir konuşma yapan Erciş İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Fesih Yıldız, görevinin eğitim ve öğretimden sorumlu olduğunu belirterek, "Bugün burada gördüğüm faaliyet beni biraz daha umutlandırdı. Çünkü, ülkemizin sizin gibi başarılı ve üretici öğrencilere fazlasıyla ihtiyacı vardır. Sizleri candan kutluyorum" şeklinde konuştu. Konuşmaların ardından, Ahmet Kürüoğlu, Mehmet Mecnur Dağ, Emine Kürümoğlu, Oğuzhan Gözlü, Mehmet Yunus Bozdemir, Feyaz Alpsalaz, Sefa Ayçil ve Fatih Çimen'den oluşan öğrenciler, kendi elleriyle hazırladıkları pasta ve börekleri gelen davetlilere ikram ettikten sonra hatıra fotoğrafı çektirmeyi de ihmal etmediler.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title