Haberler

Van: Erciş Feneri Derneği'nden Fakirlere Yardım

Van'ın Erciş İlçesi'nde faaliyet veren Erciş Feneri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, Ramazan ayında da fakirleri unutmadı.

Dernek üyeleriyle dolaşıp yardım malzemelerini fakir ve yardıma muhtaç ailelere ulaştıran Erciş Feneri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Fuat Kızıldere, hayırsever vatandaşlardan topladıkları yardımları fakir ailelere verdiklerini söyledi. Paket haline getirerek fakir vatandaşlara teslim ettiklerini yardım paketlerinden Ramazan ayında 250 aileye ulaştıklarını anlatan Kızıldere, halen 250 ailenin daha yardım almak için sırada beklediğini söyledi. Hayırsever vatandaşların kendilerine daha çok yardımcı olmasını isteyen Kızıldere, "Hali vakti iyi olan hemşerilerimizin derneğimize getirmiş oldukları çeşitli yardım paketlerini üyelerle paketleyip, önceden tespit ettiğimiz fakir ve yardıma muhtaç ailelere teslim ediyoruz. Bu yardımlaşmadan ötürü kendimizi mutlu sayıyoruz. Vatandaşların yanı sıra, dernek üyelerinin de getirdiği temel gıda maddelerinin yanı sıra ayakkabı, elbise, çanta, kazak gibi giysileri de belirlediğimiz bin 124 kişiden oluşan 250 aileye dağıttık. Ayrıca toplam bin 220 YTL nakit parayı da durumu çok kötü olan aileler arasında pay ettik" dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title