Haberler

Van Emniyet Müdürlüğü'nde Kalite Yönetim Sistemi Çalışmaları

Van Emniyet Müdürlüğü, Türk Standartları Enstitüsü'nden (Tse) Iso 9001 Belgesi Almak İçin Kalite Yönetim Sistemi Çalışmalarına Başladı.

Van Emniyet Müdürlüğü, Türk Standartları Enstitüsü'nden (TSE) ISO 9001 belgesi almak için kalite yönetim sistemi çalışmalarına başladı.

Van Emniyet Müdürlüğü Basın ve Halkla İlişkiler Bürosu'ndan yapılan yazılı açıklamada, uluslararası standartlara uygun hizmet vermek amacıyla TS-EN 9001-2000 Kalite Yönetim Sistemi çalışmalarının start aldığı belirtildi. Sistem sayesinde yapılan işlerde kaliteyi ön plana çıkarmak, iç ve dış müşteri memnuniyetini ölçmek, kuruluşa duyulan güven seviyesini yükseltmenin amaçlandığı kaydedilen açıklamada, "Bu çerçevede Van İl Emniyet Müdürlüğü bünyesinde toplam kalite prensiplerine dayalı anlayış oluşturmak

ve daha kaliteli hizmet sunabilmek için 18-22 Eylül 2006 tarihleri arasında Ankara ilinde düzenlenen kalite yönetim sistem standartları temel eğitimine 5 amir ve 6 memur olmak üzere toplam 11 personel katılarak eğitimlerini tamamlamışlardır. Bu çerçevede 5-6 Ekim 2006 tarihlerinde İskele Polis Merkezi Eğitim Salonu'nda personelimizi bilgilendirmek amacıyla toplam 36 birim ve her birimden 2'şer personele TS-EN 9001-2000 Kalite Yönetim Sistemleri dokümantasyon eğitimi verilerek, çalışmalara başlanmıştır. Bu

model halkın polislik hizmetlerinden memnuniyetini arttıracaktır. Kuruma yeni hedefler getirerek, verilere dayalı değerlendirmeler ve sonuç çıkarılması sağlanacaktır. Böylelikle halkın ve personelin şikayetleri azami seviyeye düşürülecektir. Emniyet Müdürlüğü bünyesinde toplam kalite prensiplerine dayalı anlayış oluşturulmasını sağlamak amacıyla 20 Nisan 2007 tarihinden itibaren dokümanlar tamamlanmış, bu tarih itibariyle uygulamaya geçilmiştir" denildi.

(SER-AKK-CC-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title