Haberler

    Sporting Lizbon, Fenerbahçe'den Van Der Wiel'a Talip Oldu

    Güncelleme:

    Portekiz'in güçlü takımlarından Sporting Lizbon, Fenerbahçe'nin Hollandalı sağ beki Van der Wiel için devreye girdi.

    Portekiz Ligi takımlarından Sporting Lizbon'un yeni sezon için sağ bek pozisyonuna Fenerbahçe'de bekleneni veremeyen Van der Wiel'i düşündüğü kaydedildi.

    GERİ KALDILAR

    Portekiz basının haberine göre Portekiz Ligi'nde bu sezon Benfica ve Porto'nun çok gerisinde kalan Sporting Lizbon, yeni sezonda sağ bek pozisyonu için şimdiden üç aday belirledi.

    WİEL DE LİSTEDE

    Portekiz temsilcisinin belirlediği adaylar arasında Hırvatistan'ın Rijeka takımından Stefan Ristovski, Brezilya ekiplerinden Cruzeiro'nun genç ismi Mayke ve Fenerbahçe'de gözden düşen Van der Wiel yer aldı.

    Sporting Lizbon'un henüz bu üç aday için net bir karar vermediği ve sezon sonuna kadar bekleyeceği belirtildi.

    VAN DER WIEL MARSILYA'NIN DA GÜNDEMİNE GELDİ

    Geçtiğimiz günlerde Fransız basını Ligue 1 ekiplerinden Marsilya'nın da Hollandalı oyuncu ile ilgilendiğini iddia etmişti.

    Sezon başında Paris Saint Germain'den bonservis bedeli ödenmeden Fenerbahçe'ye transfer edilen Van der Wiel'in 2020 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor. Hollandalı oyuncu bu sezon Fenerbahçe formasıyla Spor Toto Süper Lig'de sadece 11 maçta şans buldu.

    Rıdvan Dilmen: "Van der Wiel'i gönderiyordu, şimdi Şener'in önüne koydu. Advocaat kimden intikam alıyor, anlamıyorum"

    (Sporx.com)

    Kaynak: Sporvadisi.com / Spor

    Fenerbahçe Portekiz Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title