Haberler

Van'da Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Etkinlikleri

Van'da 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Etkinlikleri Kapsamında Öğrenciler, Trafiğe Kapatılan Caddede Açtıkları Standlarda Yıl Boyunca Yaptıkları El İşi ve Bilimsel Çalışmaları Sergilerken, Çeşitli Konserler ve Tanıtım Etkinlikleri Düzenlendi. Miniklerin Oluşturduğu Mehteran Takımı Büyük İlgi Topladı.

Van'da 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında öğrenciler, trafiğe kapatılan caddede açtıkları standlarda yıl boyunca yaptıkları el işi ve bilimsel çalışmaları sergilerken, çeşitli konserler ve tanıtım etkinlikleri düzenlendi. Miniklerin oluşturduğu Mehteran Takımı büyük ilgi topladı.

Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından organize edilen kutlama etkinliklerinde, 22'si ilköğretim okulu ve 5'i özel dershane olmak üzere 27 eğitim kurumu Cumhuriyet Caddesi'nde stand açtı. Van Milli Eğitim Müdür Yardımcıları Mustafa Yıldızbaşı ve Muzaffer Aktuğ tarafından açılışı yapılan etkinlik, şenlik havasında geçti. Standları tek tek dolaşan Yılzbaşı ve Aktuğ, beraberlerindeki heyetle, öğrencilerin yaptıkları çalışmaları tek tek inceledi Özel Serhat İlköğretim Okulu tarafından minik öğrencilerin oluşturduğu mehteran takımı ise protokol üyeleri ve toplanan vatandaşlardan dakikalarca alkış aldı.

Şenlikte öğrenciler, yıl boyunca derslerde yaptıkları el işi ile laboratuarlarda geliştirdikleri projeleri sergiledi. Okulların folklor ekiplerinin de gösteri yaptığı caddede, konserler verildi. Halk tarafından büyük ilgi ile izlenen etkinliklerde, öğrenciler ve öğretmenler okullarının yararına tiyatro gösterileri, skeçler ve çekilişler düzenledi.

(SER-MET-Y) 26.04.2008 16:19 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title