Haberler

Van'da Teröristler Tarafından Yola Döşenmiş Patlayıcı Bulundu

Van'ın Başkale İlçesinde PKK Terör Örgütü Mensupları Tarafından Yola Dönenen Patlayıcı, Güvenlik Güçleri Tarafından Patlatılarak İmha Edildi.

Van'ın Başkale ilçesinde PKK terör örgütü mensupları tarafından yola dönenen patlayıcı, güvenlik güçleri tarafından patlatılarak imha edildi.

Van Valiliği'nden yapılan yazılı açıklamada, vatandaşların ve askeri birliklerin kullandığı anayol üzerinde terör örgütü mensuplarınca haince planlanarak yerleştirilen uzaktan kumandalı patlayıcı ve düzeneklerin, güvenlik kuvvetleri tarafından arazi arama tarama faaliyetleri sırasında bulunduğu bildirildi. Güvenlik güçlerinin çevrede geniş güvenlik önlemleri alarak uzaktan kumandalı patlayıcıyı imha ettikleri belirtilen açıklamada, "Terör örgütünün, yüce milletimize ve askeri birliklerimize yönelik

menfur planı bertaraf edilmiş olup, halkımızın huzur ve güvenini bozmaya yönelik benzer planları bertaraf etmek, emniyet ve asayişin devamlılığını sağlamak için operasyonlara aralıksız devam edilmektedir" denildi.

(ŞAK-CC-CC-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title