Haberler

Van'da Teog Değerlendirme Toplantısı Düzenlendi

İl Milli Eğitim Müdürlüğünce 2015-2016 yılı 1. Dönem Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş (TEOG) sınavları değerlendirme toplantısı düzenlendi Selahattin Eyyubi İMKB Lisesinde düzenlenen toplantıya, İl Milli Eğitim Müdürü Kıyasettin Kırekin, İl Milli Eğitim müdür yardımcıları, İl Milli Eğitim şube müdürleri, Tuşba İlçe Milli Eğitim Müdürü Muhlis Ceylani, İpekyolu İlçe Milli Eğitim Müdürü Şükrullah Yavuzer, Edremit İlçe Milli Eğitim Müdürü İhsan Keskin ve okul müdürleri katıldı.

İl Milli Eğitim Müdürlüğünce 2015-2016 yılı 1. Dönem Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş (TEOG) sınavları değerlendirme toplantısı düzenlendi

Selahattin Eyyubi İMKB Lisesinde düzenlenen toplantıya, İl Milli Eğitim Müdürü Kıyasettin Kırekin, İl Milli Eğitim müdür yardımcıları, İl Milli Eğitim şube müdürleri, Tuşba İlçe Milli Eğitim Müdürü Muhlis Ceylani, İpekyolu İlçe Milli Eğitim Müdürü Şükrullah Yavuzer, Edremit İlçe Milli Eğitim Müdürü İhsan Keskin ve okul müdürleri katıldı.

Temel eğitimden sorumlu Şube Müdürü Mehmet Şirin Atlı, slayt sunum eşliğinde yaptığı il geneli TEOG değerlendirmesinde, sınavın il ve ilçeler arası ortalamaları, gerileme gösteren okullar, genel ortalama ve yüzdelik dilimler hakkında bilgiler verdi.

Sınavlarda bu yıl ilerleme kaydedildiğini belirten Kırekin, bu yıl yapılan TEOG sınavlarında önceki yıllara oranla ilerleme kaydettiklerini belirtti.

Bu rakamın daha üst seviyelere çıkması için çaba sarf edilmesi gerektiğini söyleyen Kırekin, şöyle konuştu:

"Öncelikle bu güzel ve açıklayıcı sunumundan dolayı çalışma arkadaşlarıma ve bu yıl TEOG sınavlarında başarı gösteren okul müdürlerine teşekkür ediyorum. Bazı okullarımızda bu değerlendirme ve istatistiklere göre artış olduğunu görüyoruz ve artış gösteren okul müdürlerimizi tebrik ederek kendilerine teşekkür ediyorum. Siz okul müdürleri olarak gördüğünüz şu tablolar üzerinden kendi muhasebenizi yapıyorsunuz. Bir şeyler söylememize gerek yok. Bu tablolar bizim ve öğrencilerimiz içindir. Çünkü öğrencilerimiz bu notlarla diğer emsal öğrencilerle yarışır. Bu yüzden hepimiz topyekun çaba sarf etmeliyiz."

Toplantıda, son olarak okul müdürlerinin soru ve görüşlerine yer verildi.

Kaynak: AA / Güncel

İpekyolu Edremit Tuşba Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title