Haberler

Van'da Taksi Durakları Yenileniyor

Van Büyükşehir Belediyesi, kent merkezinde bulunan taksi duraklarını yenileme çalışmalarına başladı.

Van Büyükşehir Belediyesi, kent merkezinde bulunan taksi duraklarını yenileme çalışmalarına başladı.

Kentte taksi duraklarını modern hale getirmek için çalışma başlatan Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı, durakları kaldırılarak yerine daha kullanışlı ve estetik duraklar yapmaya başladı.

Bu kapsamda kent merkezindeki 10 taksi durağı baştan aşağı yenilendi ve yeni duraklara oturma alanı, çay ocağı, lavabo ile tuvalet gibi bölümler yapıldı.

Kent estetiğine uygun olarak inşa edilen duraklar hem görüntü kirliliğinin önüne geçti hem de taksicilerin rahat bir ortamda vatandaşa hizmet sunması sağlandı.

Taksici Kadir Durur, kentin görsel imajı açısından yeni durakların çok başarılı olduğunu belirterek, "Taksi durakları çok güzel ve harika oldu. Şehirdeki tüm duraklarında bu şekilde yapılması kentte de ayrı bir güzellik katacaktır." diye konuştu.

Ali Ünal da duraklarla ilgili sıkıntılardan kurtulduklarını ifade ederek, "Eski duraklarımız çok kötüydü. Şimdiki duraklarımız çok güzel. Allah herkese böyle bir ekmek teknesi nasip etsin." dedi.

Kaynak: AA / Güncel

Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title