Haberler

Van'da 'Sınav' Operasyonu

Van Emniyet Müdürlüğü Ekipleri Tarafından Düzenlenen 'Sınav' Kod İsimli Bir Operasyonda Sahte Evrak Düzenleyen 2 Şahıs ile Başkasının Yerine Sınava Giren 66 Kişi Hakkında Yasal İşlem Başlatıldığı Belirtildi.

Van Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından düzenlenen 'Sınav' kod isimli bir operasyonda sahte evrak düzenleyen 2 şahıs ile başkasının yerine sınava giren 66 kişi hakkında yasal işlem başlatıldığı belirtildi.

Edinilen bilgiye göre, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü ekipleri, Erciş ilçesinden Van'a gelerek sahte belgelerle başkalarının yerine ehliyet sınavına girecek şahısların bilgisine ulaştı. Bu bilgiler doğrultusunda harekete geçen ekipler, 'Sınav' kod isimli bir operasyonla ehliyet sınavının yapıldığı 8 okula baskın düzenledi. Operasyon esnasında sahte belgelerle başkasının yerine sınava giren 41 kişi yakalanarak gözaltına alındı. Gözaltına alınanlar, sorgularında sahte belgelerle sınava girdikleri şahısların isimlerini açıkladı. İfadelerin üzerine kendi yerlerine başkasını sınava sokan 23 kişi tespit edilerek gerçekleştirilen çalışmalarda gözaltına alındı. Çalışmalarını derinleştiren KOM Şube Müdürlüğü ekipleri, sahte evrak tanzim eden organizatör konumundaki 2 kişi ile beraberindeki 82 adet sahte belgeyi ele geçirdi.

Gözaltına alınan şahıslar Emniyet Müdürlüğü'ndeki sorgularının ardından sevk edildikleri adli mercilerce ifadeleri alındıktan sonra tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. Konu ile ilgili soruşturmanın devam ettiği ve firarda olan 22 kişinin yakalanması için çalışmaların sürdüğü belirtildi.

(ŞAK-AKK-GS-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

Kuruluş Osman 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 24 Nisan Kuruluş Osman yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Bir Sevdadır 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 24 Nisan Bir Sevdadır yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? OKC Thunder NO Pelicans NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 25 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Survivor Düello oyununu kim kazandı? 24 Nisan Çarşamba 2024? Survivor kim elendi? 24 Nisan Çarşamba Survivor'da kim elendi? Survivor eleme adayları kim? 24 Nisan Çarşamba Survivor potada kimler var? #129300 Kaç öğretmen atanacak? Atanacak öğretmen sayısı belli oldu mu? Bakan Tekin duyurdu Survivor kim kazandı? 24 Nisan Çarşamba Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Görümce nerede çekildi? Görümce filmi konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Görümce hangi il ve ilçede çekildi? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Görümce filmi konusu nedir? Görümce filmi oyuncuları ve Görümce özeti! Kuruluş Osman CANLI izle! ATV Kuruluş Osman 157. bölüm canlı izle! Kuruluş Osman yeni bölümde neler olacak? ATV canlı izleme linki! 24 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title