Haberler

Van'da Polis Haftası Etkinlikleri

Van İl Emniyet Müdürü Mehmet Salih Kesmez, Beraberinde Bulunan Müdür Yardımcılarıyla Birlikte 'Polis Haftası' Etkinlikleri Çerçevesinde Van Çocuk Yuvası ve Kız Yetiştirme Yurdu'nu Ziyaret Ederek, Çocuklara Çikolata ve Kırtasiye Malzemesi Dağıttı.

Van İl Emniyet Müdürü Mehmet Salih Kesmez, beraberinde bulunan müdür yardımcılarıyla birlikte 'Polis Haftası' etkinlikleri çerçevesinde Van Çocuk Yuvası ve Kız Yetiştirme Yurdu'nu ziyaret ederek, çocuklara çikolata ve kırtasiye malzemesi dağıttı.

Kesmez, beraberinde bulunan müdür yardımcıları Murat Kurt, Nail Aydın ve Ümit Yaşar Adalar ile birlikte ilk önce Seyit Fehim Arvasi Mahallesi'nde bulunan ve 6-12 yaş grubu çocukların barındığı Sosyal Hizmetler ve Çocuk Esirgeme Kurumu Van Çocuk Yuvası'na gitti. Yurt yetkilileri tarafından kapıdan karşılanan Kesmez ve beraberindekiler yurtta kalan 67 çocuğa beraberinde getirdikleri çikolata ve kırtasiye malzemelerini dağıttı. Bir süre çocuklarla sohbet eden ve çocuklar tarafından söylenen şarkıları dinleyen Kesmez ve beraberindekiler yurdun yatakhane, yemekhane ve sosyal birimleri de gezerek yetkililerden bilgi aldı.

Daha sonra Selimbey Mahallesi'nde bulunan ve 12-18 yaş grubu genç kızların kaldığı Kız Yetiştirme Yurdu'na geçen Kesmez ve beraberindekiler burada da kızlara beraberinde getirdikleri hediyeleri dağıtıp, sorunlarını dinledikten sonra ayrıldı.

(ŞA-MET-MEF-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title