Haberler

Van'da Kimsesiz Çocuklar Yararına Futbol Maçı

Van'da, kimsesiz çocuklar yararına basın mensupları ile Serhat Eğitim Kurumları öğretmenleri arasında futbol maçı yapıldı.

Van Atatürk Şehir Stadı'nda yapılan maçta, stat içerisine kimsesiz çocuklar için para toplamak üzere kumbaralar konuldu. Halkoyunları ekibinin gösterisinin ardından takım kaptanlarının birbirlerine çiçek vermesi ile başlayan karşılaşmada, kapalı tribünü dolduran öğrenciler öğretmenlerini yalnız bırakmadı. Öğrenciler, ellerinde taşıdıkları pankartlarla da sokak çocuklarına destek için çağrıda bulundu. İlk yarısı 2-2 berabere biten karşılaşmanın ikinci devresinde de atılan birer golle takımlar üstünlük

sağlayamadı ve maç 3-3 berabere bitti. Bitiş düğünün çalmasıyla birlikte birbirlerini tebrik eden öğretmenler ve gazetecileri, Van Belediye Başkanı Burhan Yenigün, Emniyet Müdürü Mehmet Salih Kesmez ve Vangölü Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mehmet Emin Toker kutlayarak teşekkür etti. Protokol tarafından takım kaptanlarına birer kupa verilirken, Serhat Eğitim Kurumları adına hakemlere ve futbol takımındaki gazetecilere madalya verildi. Katılımcılar için hazırlanan ikramla etkinlik son buldu.

Dostluk havası içinde geçen karşılaşma öncesi kumbaralara bin YTL atıldığı, paranın Çocuk Araştırma Rehabilitasyon ve Eğitim Merkezi'ne (ÇAREM) verileceği belirtildi.

(SER-MET-MFS-CC-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

Bakmadan Geçme

29 MART BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU YAYINLANDI: Bu hafta neler var? Bu hafta BİM'e hangi ürünler geldi? İstanbul'da yangın mı var? İstanbul'da nerede, ne yangını var son dakika! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 29 Mart Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Moritanya'da bir kadın evlenmek istiyorsa kaç kilo olmalıdır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! Basketbol tarihinde bir oyuncu kariyerinde en fazla toplam kaç sayı atmıştır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! Dünyanın en uzun öküzü günde kaç litre su içer? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! RESİMLİ HAYIRLI CUMALAR MESAJLARI | Hadisli Cuma mesajı! En güzel resimli cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları En yeni Cuma mesajları neler? Kısa, ayetli ve anlamlı Cuma mesajları hangisi? EN İYİ CUMA MESAJLARI: Whatsapp, Facebook Ayetli, resimli, kısa Cuma mesajları! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 29 Mart AFAD ve Kandilli deprem listesi! 29 Mart Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 29 Mart 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı! On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 29 Mart 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 29 Mart Resmi Gazete yayımlandı! 32503 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Teravih namazı 8 rekat kılınır mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title