Haberler

Van'da "Girişimcilik" Kursu

Van Ticaret ve Sanayi Odası (VATSO) ile Doğu Anadolu Kalkınma Programı (DAKP) tarafından düzenlenen "Girişimcilik" kursunu başarıyla tamamlayan 58 kişiye düzenlenen törenle sertifikaları verildi.

VATSO salonunda düzenlenen sertifika dağıtım töreninde konuşma yapan VATSO Yönetim Kurulu Başkanı Zahir Kandaşoğlu, katılımcı kursiyerlerin hepsinin genç olmasının kendilerini sevindirdiğini belirtti. Kentin kalkınmasının gençlerin bu tür etkinliklere katılarak gerçekleşebileceğini anlatan Kandaşoğlu gençlere seslenerek, "Yeter ki sizler sahaya çıkın" dedi.

Van Vali Yardımcısı Osman Ahsen de, DAKP'a sunulan projeler hakkında bilgi verdi. Van ilinin bölgenin en cazip illerinden biri olduğunu ifade eden Ahsen, bu tür eğitimlerin gelecekte yatırım yapmak için önemli olduğunu vurguladı.

Konuşmaların ardından Zahir Kandaşoğlu tarafından Avrupa Birliği İş Geliştirme Merkezi (ABİGEM) Uzmanı Ümit Evren'e 4 gün boyunca verdiği bilgilerden dolayı VATSO plaketi verildi. Kursu başarıyla tamamlayan kursiyerlere sertifikaları Vali Yardımcısı Ahsen, Kandaşoğlu ve ABİGEM Uzmanı Evren tarafından verildi.

(SER-MET-ÖZ-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title