Haberler

Van'da Gebe Kurbanlık Şoku

Van'da, Kurban Bayramı Nedeniyle Kesilen Kurbanlıklardan Bazılarının Gebe Çıkması Vatandaşlar Arasında Üzüntüye Neden Oldu.

Van'da, Kurban Bayramı nedeniyle kesilen kurbanlıklardan bazılarının gebe çıkması vatandaşlar arasında üzüntüye neden oldu.

İskele Mahallesi'nde ikamet eden M. Ali Akyüz, Kurban Bayramı öncesi hayvan pazarından satın aldıkları ineği kestikten sonra gebe olduğunu görünce şok oldular. Kurbanlık ineği kesip parçalamaya başladıktan sonra, yaklaşık 3 aylık erkek yavruyu gören Akyüz, hayvanı aldıklarında satıcının "Kesinlikle gebe değildir" dediğini söyledi. M. Ali Akyüz, "Kurbanlık ineği kesip yavrusunu görünce şok olduk. Bu insanlar gebe hayvanları sattıklarında hiç mi vicdanları sızlamadı. Para uğruna bu katliamın yapılması bizleri çok üzdü. Biz kurbanı Allah rızası için kesiyoruz. Ama para uğruna gebe hayvanların satılması bizi çok üzüyor" dedi.

(ŞAK-MSA-ÖK-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title