Haberler

Van'da göçmenleri taşıyan minibüs takla attı: 15 ölü, 27 yaralı

Güncelleme:

Van-Özalp kara yolunda, İpekyolu ilçesi Erçek Mahallesi yakınlarında kaçak göçmenleri taşıyan minibüsün takla atarak yuvarlanması sonucu meydana gelen kazada, ilk belirlemelere göre 15 ölü, 27 yaralı var.

Van-Özalp kara yolunda, İpekyolu ilçesi Erçek Mahallesi yakınlarında, sürücüsü belirlenemeyen 76 AAC 296 plakalı minibüs, kontrolden çıkarak şarampole devrildi. Meydana gelen kazada 15 kişi hayatını kaybederken, 27 kişi de yaralandı.

MİNİBÜS KONTROLDEN ÇIKIP TAKLA ATTI

Alınan bilgilere göre kaza, öğle saatlerinde Erçek Mahallesi yakınlarında meydana geldi. Sürücüsünün ismi öğrenilemeyen minibüs, kontrolden çıkarak takla attı.

Son dakika! Van'da göçmenleri taşıyan minibüs takla attı: Çok sayıda ölü ve yaralı var

YARALILAR HASTANEYE SEVK EDİLDİ

Yaralılar, ambulanslarla Van'daki hastanelere sevk edildi. Jandarmanın olay yerindeki incelemelerinin ardından göçmenlerin cansız bedenlerinin morga kaldırılacağı belirtildi. Ölenlerin kimlik tespiti ve uyruklarının belirlenmesi için de çalışma başlatıldı.

Son dakika! Van'da göçmenleri taşıyan minibüs takla attı: Çok sayıda ölü ve yaralı var

VALİLİKTEN AÇIKLAMA

Van Valiliği'nden kazayla ilgili yapılan açıklamada, göçmenleri taşıyan minibüsün henüz belirlenemeyen sebepten kaza yaptığı belirtilerek, bölgeye çok sayıda sağlık ekibi, ambulans, AFAD ve UMKE ekibi sevk edildiği bildirildi.

Son dakika! Van'da göçmenleri taşıyan minibüs takla attı: 15 ölü, 27 yaralı

Kaynak: AA / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (61)

çorlulu:

ÜLKE NE HALE GELDİ SURİYELİSİ AFGANI KAÇAĞİ KUÇAĞI

67
18
yanıtYanıtla
.........:

KURDUĞUN CÜMLENİN HABERLE NE ALAKASI VAR, KAÇAKLARMI KAZA ETMİŞ, YOL DENİZE , ARABA DA BOTA MI BENZİYOR

yanıt6
yanıt20
Kürşad:

Haberde kaçak göçmen yazıyor kardeş nerenle okudun haberi adama cevap atıyorsun

yanıt1
yanıt1
Erhan:

Sevindim nede olsa Türk değiller

5
46
yanıtYanıtla
EBULHAYRLI:

SENDE İNSAN DEĞİLMİŞSİN ÜZÜLDÜM

yanıt20
yanıt6
ali nwn:

sen insan degilmisin ha türk ha afkan ne fatk ede ben bunu bildim sen bir insan değilmişsin hayvan demek istemiyorum çunku hayvan senden daha iyi sallakkkk

yanıt0
yanıt0
Furkan:

Erhan insanlik namina birseyler tasiyormisn

yanıt1
yanıt0
hke:

sen de değilsin biliyoruz

yanıt0
yanıt0
insan:

insan sonuçta ne olursa

yanıt0
yanıt0
Mlkn btk:

Şaka gibisiniz sizin gibiler sadece allaha havale edilir.allah karşılaştırmasın....

yanıt0
yanıt0
Tüm 61 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title