Haberler

Van'da Çocukların Balık Tutma Keyfi

Van'ın Muradiye İlçesinde, Çocuklar Ellerine Geçirdikleri Çoraplarla Tuttukları Balıkları Mangalda Pişirerek Piknik Yapıyorlar.

Van'ın Muradiye ilçesinde, çocuklar ellerine geçirdikleri çoraplarla tuttukları balıkları mangalda pişirerek piknik yapıyorlar.

Bendimahi Çayı üzerinde bulunan Su Değirmenleri Mevkii'nde ellerine geçirdikleri çorap ile balık tutan çocuklar, hem serinliyorlar hem de hafta sonu tatillerini geçiriyorlar. Yaktıkları ateşin üzerine koydukları teneke parçası üzerinde tuttukları balıkları pişiren çocuklar, piknik yapmanın keyfini yaşıyorlar. Büyük bir uğraşın ardında tuttukları balıkları özenle pişirdikten sonra ekmeğin arasına dizerek karınlarını doyuran çocuklardan Abdullah Enterli, bu şekilde hem eğlendiklerini hem de serinlediklerini belirtti. Enterli, tek eğlenceleri bu olduğunu ifade etti.

Sedat Çakan isimli çocuk ise ellerine geçirdiği çorapla daha rahat bir şekilde balık tuttuklarını kaydetti. Çakan, "Biz tuttuğumuz balıkların bir kısmını burada pişirerek yiyoruz. Geri kalan kısmını ise evimize götürüyoruz" dedi.

(SS-ŞA-Y) 01.06.2008 12:43 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title