Haberler

Van' Da Chp Adayına Büyük İlgi

Van Ticaret ve Sanayi Odası (Vatso) Yönetim Kurulu Başkanlığı'nı 2 Dönemdan Bu Yana Sürdüren Zahir Kandaşoğlu, Görevinden İstifa Ederek CHP'den Milletvekili Aday Adayı Oldu.

VAN Ticaret ve Sanayi Odası (VATSO) Yönetim Kurulu Başkanlığı'nı 2 dönemdan bu yana sürdüren Zahir Kandaşoğlu, görevinden istifa ederek CHP'den milletvekili aday adayı oldu. Bugün Ankara'dan gelen Kandaşoğlu'nu havalanında kalabalık araç konvoyu karşıladı.

Kandaşoğlu ilk olarak VATSO'ya giderek veda konuşması yaptı. Ardından da CHP il binasına geçen Kandaşoğlu'na rozeti takıldı.VATSO Yönetim Kurulu Başkanı Zahir Kandaşoğlu 10 yıldan bu yana sürdürdüğü görevinden 3 gün önce istifa ederek CHP'den aday adaylığını açıkladı. Ankara'da bulunan Kandaşoğlu bugün Van'a gelerek, seçim çalışmalarını da başlatmış oldu. Kandaşoğlu'nu karşılamaya gelen grup kendisine sevgi gösterisinde bulundu. Havaalının da alkışlarla karşılanan Kandaşoğlu kendisini karşılamaya gelenlerle tek tek tokalaştı.Zahir Kandaşoğlu ardından da veda konuşması yapmak için VATSO binasına geçti. Burada da yaklaşık 500 kişiye konuşan Zahir Kandaşolğu, halkın içinden geldiğini ve Van'ın sorunlarını çok iyi bildiğini belirterek, "Yıllardır görev yaptığım VATSO Başkanlığı'ndan istifa ettim. Başarılı işlere imza attık. Umarım aynı başarıyı Meclis'e taşırım. Bu bölgenin sorunlarını çok iyi biliyorum. Burada bir sorun olursa en iyi şekilde Ankara'ya taşıyacağıma inanıyorum" dedi.

VATSO yönetim kurulu üyeleri de Kandaşoğlu'na katkılarından dolayı teşekkür ederek plaket verdi. Kandaşoğlu daha sonra CHP il binasına geçti. CHP İl Başkanı Ertuğrul Çabuker tarafından, rozet takılmasının ardından konuşma yapan Kandaşoğlu, CHP'nin bölgede bitme noktasına geldiğini anlatırken, şöyle konuştu:"CHP yönetimi değişti. Yeni söylemler var. Umarım CHP İzmir'deki gibi bölgede de iyi bir konuma gelecek. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Van'a geldiği zaman özellikle beni çağırdı. Partiye davet edip çok güzel şeyler söyledi. 'Bundan sonra el ele verip sorunları beraber çözelim' dedi. Ben de kabul ettim. Bu partinin vizyonu da artık değişecek. Bu partiyi gerçekten hakkettiği yerlere getireceğiz. Kemal beyde Deniz beyde muhalefet partisi olarak bu ülkeye hizmetleri oldu. Halkın bu partiyi destekleyip kıymetini bilmesi lazım."

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title