Haberler

Van'da Canlı Bomba Alarmı

Van'ın Düşman İşgalinden Kurtarılışının 90. Yıldönümünü Kutlama Törenleri, Alınan Canlı Bomba İhbarı Üzerine Yoğun Güvenlik Önlemleri Altında Yapıldı.

Van'ın düşman işgalinden kurtarılışının 90. yıldönümünü kutlama törenleri, alınan canlı bomba ihbarı üzerine yoğun güvenlik önlemleri altında yapıldı.

Van İl Emniyet Müdürlüğü'nün, bir canlı bombanın kutlama esnasında eylem yapabileceği yönünde duyum alması üzerine, polis tören alanında adeta kuş uçurtmadı. Sabahın erken saatlerinden itibaren törenlerin yapılacağı Cumhuriyet Caddesi'ne güvenlik şeridi çeken polis ekipleri, caddeye çıkan sokakları dahi araç ve yaya trafiğine kapattı. Herhangi bir bomba ihtimaline karşı bütün cadde bomba arama köpekleri yardımı ile aranırken, yüksek binaların çatı katlarına keskin nişancılar yerleştirildi. Elleri tetikte olan keskin nişancılar, dürbünle sürekli çevreyi gözetledi. Törenleri izlemek için gelen bütün vatandaşlar ise caddenin her iki başına konulan arama noktalarından geçirildi.

İl Emniyet Müdürlüğü'nün, bir canlı bombanın 2 Nisan Van'ın Kurtuluş Törenleri'ni kana bulayacağı yönünde aldığı ihbarı üzerine; uzun boylu, sarışın, top sakallı ve küpeli bir erkek şahsı aradığı kaydediliyor. Robot resmi çizilerek bazı birimlere dağıtıldığı belirtilen şahsın, yabancı uyruklu olabileceği ifade ediliyor.

(ŞA-MET-GS-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title