Haberler

Van'da Bayram Ziyaretleri

Van Valisi Özdemir Çakacak, Kurban Bayramı Dolayısıyla Çocuk Yuvasını ve Kız Yetiştirme Yurdunu Ziyaret Ederek, Çocuklara Oyuncak, Giyim Malzemesi ve Harçlık Dağıttı.

Van Valisi Özdemir Çakacak, Kurban Bayramı dolayısıyla çocuk yuvasını ve kız yetiştirme yurdunu ziyaret ederek, çocuklara oyuncak, giyim malzemesi ve harçlık dağıttı.

Eşi Kevser Çakacak ve beraberinde bulunan Vali Yardımcısı Ali İpek ile birlikte Seyit Fehim Arvasi Mahallesi'nde bulunun Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü'ne bağlı çocuk yetiştirme yurduna giden Vali Özdemir Çakacak, Sosyal Hizmetler İl Müdürü Kemal Çelik tarafından hizmet binasının kapısında karşılandı. Vali Çakacak, çocuklar tarafından ikram edilen çikolata ve kolonyadan aldıktan sonra binaya geçti. Çocukları tek tek öpen Vali Çakacak ve eşi, çocuklarla bir süre sohbet etti. İkram edilen tatlılardan da alan Çakacak çifti beraberinde getirdikleri oyuncak ve giyim malzemesini dağıttılar. Çocuklarla hatıra fotoğrafı da çektiren Çakacak çifti daha sonra ayrıldılar.

Ardında Selimbey Mahallesi'nde bulunan kız yetiştirme yurduna geçen Çakacak çifti yurtta kalan kız çocukları tarafından çiçeklerle karşılandılar. Çakacak çifti yurtta kalan çocuklara harçlık dağıttılar. Yaklaşık 20 dakika süren ziyaretin ardından Vali Çakacak daha sonra Van M Tipi Kapalı Cezaevi'ni geçti.

(ŞAK-ŞA-Y)

20.12.2007 17:49 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title