Haberler

Van'da Akbil Dönemi Başlıyor

Van Belediye Başkanı Burhan Yenigün, Toplu Taşıma Araçlarında Yaptığı Denetimler Sonrasında, Otobüslerde Akıllı Bilet (Akbil) Uygulamasına Geçilmesi İçin Talimat Verdi.

Van Belediye Başkanı Burhan Yenigün, toplu taşıma araçlarında yaptığı denetimler sonrasında, otobüslerde akıllı bilet (akbil) uygulamasına geçilmesi için talimat verdi.

Belediye Başkanı Burhan Yenigün, yaptığı denetimler esnasında ücret alışverişinde sıkıntılar yaşandığını gözlemlediğini belirerek, bu sıkıntıları en aza indirebilmek için akbil uygulamasına geçeceklerini söyledi. Yenigün "Toplu taşıma araçlarında yaşanan bozuk para sıkıntısına son vermek için akbil uygulamasına geçme kararı aldık. Şuan akbil uygulamasının geçerli olduğu illerle irtibata geçilerek gerekli bilgiler alınıyor. Şehrimizde en kısa sürede akbil uygulanmasına geçilecektir. Bizim tüm çabamız halkın en iyi ve en çağdaş hizmetlerden faydalanmasıdır" şeklinde konuştu.

Öte yandan Belediye Ulaşım Müdürlüğü, Belediye Meclisi Trafik Komisyonu ve Şoförler Cemiyeti ile birlikte oluşturulacak bir heyetin akbil uygulamasının geçerli olduğu İstanbul Büyük Şehir Belediyesi ile istişare yaparak, uygulamaya geçme süresini hızlandıracağı bildirildi.

(Eİ-AKK-Y)

29.01.2008 19:15 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title