Haberler

Van'da AK Parti ilçe başkanlıklarına atama

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir tarafından Van'ın Erciş, Muradiye, Gürpınar, Çatak ve Özalp ilçelerine yeni ilçe başkanları atandı.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir tarafından Van'ın Erciş, Muradiye, Gürpınar, Çatak ve Özalp ilçelerine yeni ilçe başkanları atandı.

İl Başkanı Kayhan Türkmenoğlu ile kente gelen ilçe başkanları Ferit Melen Havalimanı'da partililer ve çok sayıda vatandaş tarafından karşılandı.

Türkmenoğlu, karşılama törenine gelen partili ve vatandaşlara teşekkür etti.

Teşkilatçılığın gönül işi olduğunu ifade eden Türkmenoğlu, "Allah'a şükürler olsun ki bir yıl içerisinde 2 seçim geçirdik. 3 de büyük miting yaptık. İlçe başkanlarımız ile 2 seçimde birlikte çalıştık ve son 10 yılın en güzel sonuçlarını aldık. 2 olan milletvekili sayımızı 3'e çıkardık. 2 olan belediye başkanlığı sayımızı 7'ye yükselttik." dedi.

2023 hedefleri kapsamında çalışmalarına devam ettiklerini aktaran Türkmenoğlu, bu kapsamda 5 ilçe başkanlığında değişikliğe gidildiğini ifade etti.

Türkmenoğlu konuşmasını şöyle sürdürdü:

"İlçe başkanlıklarımız için 5 ilçemizde birbirinden değerli adaylarımız yarıştı. Genel merkezimizin koordinatörleri ilçelerimizde çalışmalar yaptı. İstişareler gerçekleştirildi. Milletvekillerimizin ve belediye başkanlarımızın görüşleri alındı. Genel merkezimizin değerlendirmesi sonucunda yeni ilçe başkanlarımız belirlendi ve kendilerine tebliğ edildi. İnşallah yarın itibari ile çalışmalarımıza başlayarak 2023 hazırlıklarımıza devam edeceğiz."

Yapılan atamalara göre Erciş ilçesine Nedim Sağlam, Muradiye ilçesine Nesim Yavrutürk, Gürpınar ilçesine Taha Güngör, Çatak ilçesine Ahmet Kuncu ve Özalp ilçesine Ercan Ağar görevlendirildi.

"Amacımız güzel hizmetler yapmak"

Gürpınar İlçe Başkanlığına atanan Taha Güngör, ilçe başkanlığı görevine genel merkez tarafından layık görülmekten mutluluk duyduğunu söyledi.

İlçe başkanlığının kendisi için kutsal bir görev olduğunu belirten Güngör, "Bu görevi layıkıyla yapmaya çalışacağız. Bütün temennimiz ilçemizdeki halkımızın desteğini arkamıza alarak çocuklarımız, gençlerimiz kadınlarımız ve yaşlılarımız için güzel hizmetler yapmak. Köy köy, mahalle mahalle gerekirse ev ev dolaşıp, halkımızı dinleyeceğiz. Eksiklikleri tespit edip çözüme ulaştıracağız." diye konuştu.

Kaynak: AA / Güncel

Gürpınar AK Parti Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Beşiktaş Ankaragücü maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) BJK Ankaragücü maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Survivor Birleşme partisi ne zaman 2024? Yalı Çapkını dizisi nerede çekiliyor, hangi yalıda, nasıl gidilir? Hucurat Suresi kaç sayfa? Kur'an-ı Kerim'de Hucurat Suresi kaçıncı cüz, hangi sayfada, sayfa kaçta? Hucurat Suresi kaç ayettir, ayet sayısı kaç? Dünyanın en güzel kadını kim seçildi 2021? Dünyanın en güzel 100 kadını listesi ve isimleri! Türkiye'nin ve dünyanın en güzel kadını kim? Ünlü Harfler (Sesli Harfler) hangileridir? Sessiz harfler neler? İnce ve Kalın ünlü harfler nelerdir? Ünlü (Sesli) Harfler ve Ünsüz (Sessiz) Harfler! İstanbul ilçeleri! İstanbul'un tüm ilçeleri nelerdir? İstanbul'un kaç ilçesi var? İstanbul Avrupa Yakası ve Anadolu Yakası ilçeleri hangileri? Dünya karizma günü nedir? Dünya Karizma Günü ne zaman? Karizma nedir? Karizmatik ne demektir? Okulu kim buldu? Okulu kim çıkardı? Okulu kim icat etti? Okula gitmek kimin fikriydi? Küçük Prens sözleri: En güzel Küçük Prens sözleri nelerdir? Küçük Prens kitabından alıntı sözler, Küçük Prens gün batımı sözleri! Beşiktaş Ankaragücü maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! BJK Ankaragücü maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! Diyarbakır Belediyesi bayrak olayı ne? Türk Bayrağı Belediye meclisinden kaldırıldı mı? Beşiktaş Ankaragücü maçı CANLI izle! 19 Nisan BJK Ankaragücü Konferans Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 21 Nisan 2024 Günlük Burç Yorumları: AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 21 Nisan Pazar burç yorumları nedir?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title