Haberler

Van'da AK Parti İl Gençlik Kolları 'Değerlendirme ve Dayanışma Toplantısı'

Van'da Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) İl Gençlik Kolları Teşkilatı Tarafından 'Değerlendirme ve Dayanışma' Toplantısı Düzenlendi.

Van'da Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) İl Gençlik Kolları Teşkilatı tarafından 'Değerlendirme ve Dayanışma' toplantısı düzenlendi.

Fevzi Çakmak Caddesi üzerinde bulanan Van Belediyesi Kültür Sanat Merkezi'nde düzenlenen toplantıya Van Belediye Başkanı Burhan Yenigün, AK Parti İl Başkan Vekili Abdullah Sadıksoy, AK Parti Merkez Karar Yürütme Kurulu (MKY) Üyesi Orhan Yeğin, AK Parti Van İl Kadın Kolları Başkanı Meral Akdağ ve parti üyeleri katıldı.

Düzenlenen toplantıda bir konuşma yapan Van İl Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Utku, toplanma nedenlerinin farklı tarihlerde yaptıkları çalışmaları ve yaklaşan genel seçimler sürecinde yapacakları faaliyetleri değerlendirmek olduğunu ifade etti. AK Parti'nin gençlere verdiği önemden bahseden Utku, yaklaşan seçimlerde artık milletvekili seçilme yaşının 25'e indiğini hatırlattı. Geleceğin teminatı ve sahibi olan gençlere kutsal bir görev verildiğini vurgulayan Utku, "Bizler daha fazla sorgulamalı, daha fazla okumalı, daha çok çalışmalıyız. Partimizin kuruluşuyla halkımıza vaat ettiği dürüstlüğü samimiyeti, cesareti ve azmi kendi içimizde içselleştirmek ve bu değerler ışığında çalışmak olmalıdır. Sağılıklı bireylerden beklenen aslında tam da budur. Bizler bunu yapmak zorundayız" dedi.

Daha sonra kürsüye gelen AK Parti Merkez Karar Yürütme Kurulu Üyesi Orhan Yeğin ise, gençlik kollarının çalışmaları hakkında bilgi verdi. Gençlerin parti içerisindeki yerine ve önemine değinen Yeğin, partinin her kademesinde onlara ihtiyaç duyulacağını kaydetti. Gençlik kolları olarak yarın seçim olacakmış gibi çalışmalarını sürdüreceklerini belirten Utku, yaptıkları çalışmaları Türkiye'yi daha iyi yerlere getirebilmek için olduğunu ifade etti.

(FS-MET-RO-RO-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title