Haberler

Van'da "Ak Kadınlar Muhabbet Çadırı" Kuruldu

Van AK Parti Kadın Kolları Başkanlığı 100 günlük Eylem Planı kapsamında İpekyolu i·lçesinde "Ak Kadınlar Muhabbet Çadırı" kuruldu.

Van AK Parti Kadın Kolları Başkanlığı 100 günlük Eylem Planı kapsamında İpekyolu i·lçesinde "Ak Kadınlar Muhabbet Çadırı" kuruldu.

Etkinlik önce konuşan AK Parti Kadın kolları Başkanı Havva Duran, Hakkari'de şehit düşen Piyade Uzman Onbaşı Sedat Kasap ile Van depreminde hayatını kaybeden vatandaşlara Allah'tan rahmet diledi.

Duran, 100 günlük Eylem Planı kapsamında "Ak Kadınlar Muhabbet Çadırları" Projesini, İpekyolu'nun Şerefiye Mahallesinde hayata geçirdiklerini belirterek, "çay bizden sohbet sizden" sloganıyla Van'ın tüm mahallelerine çadır kurmayı hedeflediklerini vurguladı.

Duran, çadırı kurmadan önce kadın teşkilatının alan taraması yaptığını, mahalle sakinlerini ziyaret ederek, muhabbet çadırına davet ettiklerini belirtti.

Kadınlarla daha sıcak bir ortamda iletişim kurmak için çadırları kurduklarını anlatan Duran, "Ülkemizin kalkınması için ne gibi sorumluluklar üstlenebiliriz, huzur ve güven için nasıl çalışmalar yapabiliriz, bunun gayreti içindeyiz. İştişare edip çözüm yolu arıyoruz. Çadırımızı 300 kadın misafirimiz ziyaret etti. Yerel seçimlerde yine sahalarda olacağız, davamızı anlatacağız. Daha fazla fedakarlık edip zamanımızı doğru kullanacağız." dedi.

Kaynak: AA / Güncel

Ak Parti Güncel Haberler

title