Haberler

Van'da 800 Öğrenciye Giyim Yardımı

Van depreminin yıl dönümü dolayısıyla Beşiktaşlı Girişimci İşadamları ve Kadınları Derneğince Kerim Tuncer İlk ve Ortaöğretim okullarındaki 800 öğrenciye giyim yardımı yapıldı.

Van depreminin yıl dönümü dolayısıyla Beşiktaşlı Girişimci İşadamları ve Kadınları Derneğince Kerim Tuncer İlk ve Ortaöğretim okullarındaki 800 öğrenciye giyim yardımı yapıldı.

öğrenciler tarafından Beşiktaş bayraklarıyla karşılanan Dernek Başkanı İlker Bayram ve yönetim kurulu üyeleri, okulun toplantı salonunda düzenlenen programda, öğrencilere hediyelerini verdi.

İpekyolu Milli Eğitim Müdürü Şükrüllah Yavuzer, öğrencilere giyim yardımı yapan dernek ve destekçilere teşekkür etti.

Yardımlaşma insanoğlunun en önemli erdemlerinden biri olduğunu ifade eden Yavuzer, şöyle konuştu:

"İyilik ve yardımlaşma hiçbir karşılık beklemeden yapılan örnek bir davranıştır. Dünyanın çeşitli yerlerinde savaş, deprem, sel ve buna benzer felaketler sonucunda darda kalmış mazlumların yardımına bu millet her zaman koşmuştur. Darda kalan insanlar ile tek yürek, tek vücut olmuştur. Türkiye'nin son yıllarda insani yardım konusunda önemli bir yerdedir. Öğrencilerimize destek veren derneğine çocuklarımız, okulumuz, ilçemiz ve ilimiz adına teşekkür ediyorum."

Derneği Başkan İlker Bayram ise güneşin doğduğu, Anadolu'nun kapılarının açıldığı, iyilik köprülerinin kurulduğu yerde olduklarını söyledi.

Sosyal sorumluluk duygusunu benimseyen bir dernek oldukları dile getiren Bayram, "Toplum tüm dezavantajlarına yönelik taşıdığımız sorumluluğun bir başka örneği, bugün buluşmamız ve yarınlarımız olan çocuklarımızla kucaklaşmamız yansıtıyor." dedi

Konuşmaların ardından öğrenciler için hazırlanan giyim yardımları dağıtıldı.

Kaynak: AA / Güncel

İpekyolu Beşiktaş Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title