Haberler

Van Canavarı Yine Sahnede

Van-tatvan Seferini Yapan Orhan Atliman İsimli Feribotun Kaptan ve Mürettebatı 'Vangölü Canavarını' Gördüklerini İddia Ettiler.

Van-Tatvan seferini yapan Orhan Atliman isimli feribotun kaptan ve mürettebatı 'Vangölü canavarını' gördüklerini iddia ettiler.

Edinilen bilgiye göre, Tatvan'dan Van'a gelmekte olan Orhan Atliman isimli feribotun kaptanlarından Maşallah Baldır ve feribot mürettebatı Tatvan ilçesi sınırlarında bulunan Zin Burnu (POR) olarak adlandırılan bölgede suyun içinde bir yaratık gördüklerini belirttiler. 10 yıldır kaptanlık yaptığını ve bu güne kadar böyle bir şey ile karşılaşmadığını ifade eden Orhan Atliman isimli feribotun 3. kaptanı Maşallah Baldır, gördüğü yaratık sonrasında 'Vangölü canavarı' olduğuna artık inandığını söyledi. Baldır, "Tatvan'dan Van istikametine geliyorduk. Necdet kaptan ve personelimiz ile birlikte Zin Burnu diye bilgiğimiz mıntıkada üzerimize doğru bir cismin yaklaştığını gördük. Önce martı sandık ama bir süre sonra hızlı bir şekilde bize doğru geldiğni farkettik. Dışarı çıktığımızda o cismin gölü yarıp bizim istikametimize geldiğini gördük. Tabii o anda heyecanlandık. Çünkü Vangölü'nde canavar olduğu söyleniyordu. Onu gördüğümüzde ne yapacağımızı şaşırdık. Karın kısmı bembeyaz sırtı siyah, yaklaşık 4 metre büyüklüğündeki yaratık suya girip çıkıyor ve çok süratli ilerliyordu. Telefon ile çekmeye çalıştım ama hava güneşli olduğundan net görüntü alamadım. Artık Vangölü canavarı olduğuna inanıyorum" şeklinde konuştu.

Van'a ulaşan Orhan Atliman isimli feribot kaptanları ve mürettebatında canavarı görmenin heyecanı yaşanırken, cep telefonu ile görüntü çeken kaptan Maşallah Baldır, çektiği görüntüyü çevredeki vatandaşlara izletti.

(AK-ŞA-ÖK-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 25 Nisan dün gece deprem mi oldu? ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title