Haberler

Van Büyükşehir Belediyespor Başkanı Yenitürk, Güven Tazeledi

Van Büyükşehir Belediyespor Olağan Genel Kurul Kongresi'nde Servet Yenitürk, güven tazeleyerek yeniden başkan seçildi.

Van Büyükşehir Belediyespor Olağan Genel Kurul Kongresi'nde Servet Yenitürk, güven tazeleyerek yeniden başkan seçildi.

Van Ticaret ve Sanayi Odası (VanTSO) toplantı salonunda gerçekleştirilen kongrede, tek listeyle yapılan seçimde yeniden başkan seçilen Yenitürk, yaptığı konuşmada kulübün mali durum çizelgesini okundu.

Siyasilere ve iş adamlarına çağrıda bulunan Yenitürk, "Van Büyükşehir Belediyespor, sadece belediyenin takımı değil, Van'ımızın göz bebeği ve hepimizin takımıdır. Bizler de elimizden geldiği kadar layık olamaya çalışacağız. Güç birliği ve destekler katkı ile olmaktadır. Biz elimizden geleni yapıyoruz. Bundan kimsenin bir şüphesi olmasın. Buradan Vanlı iş adamlarımıza, siyasetçilerimize, esnafımıza ve basınımıza sesleniyoruz; takımımıza sahip çıkalım ve yanında yer alalım." diye konuştu.

Van Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ülker Cem Kaplan ise, Büyükşehir Belediyespor'a desteklerinin devam edeceğini söyledi.

Kongrede Van Büyükşehir Belediyespor Kulübü'nün logosunda yer alan sarı rengin, oy birliği ile gök mavisi rengi ile değiştirilmesine karar verdi.

Tek liste halinde gidilen seçimde kulübün yeni yönetimine Servet Yenitürk, Ali Tekataş, Aytaç Aydın, Ekrem Yalçın, Memet Biçer, Fatih Akdeniz, Ömer İnanç, Cumhur Yıldırım, Ferit Durak, Sacit Solmaz ve Mehmet Selim Öğünmez seçildi.

Kongreye, Van Su ve Kanalizasyon İdaresi (VASKİ) Genel Müdürü Ali Tekataş, Van TSO Yönetim Kurulu Başkanı Necdet Takva, delegeler, kongre üyeleri ve çok sayıda taraftar katıldı.

Kaynak: AA / Güncel

Büyükşehir Belediyespor Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title