Haberler

Van Büyükşehir Belediyesi Kırsaldaki Anneleri Unutmadı

Van Büyükşehir Belediyesi, Bahçesaray ilçesinden gelen anne ve öğrencileri Van Gölü ile buluşturdu.

Van Büyükşehir Belediyesi, Bahçesaray ilçesinden gelen anne ve öğrencileri Van Gölü ile buluşturdu. İlk kez deniz otobüsüyle seyahat eden ve Akdamar Adası'nı gezen anne ve öğrencilerin mutlulukları yüzlerinde okundu.

Yaptığı sosyal içerikli etkinliklerle adından sıkça söz ettiren Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı, "Öğrenciler Van Gölü ile Buluşuyor" projesi kapsamında anne ve çocuklarından oluşan 300 kişilik grubu deniz otobüsleri ile mavi tura çıkarttı. Sabah saatlerinde ilçeden gelen anne ve öğrenciler, Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığına ait araçlarla Edremit ilçesinde bulunan marinaya getirildi. Burada deniz otobüslerine binen anne ve çocuklar, bir saatlik turun ardından tarihi Akdamar Adası'na gitti. Burada tarihi kiliseyi gezen ve anneleriyle bol bol hatıra fotoğrafı çektiren öğrenciler, unutulmaz bir gün yaşadı.

Kızıyla birlikte ilk defa deniz otobüsüne bindiğini ve Akdamar Adası'nı gezdiğini söyleyen anne Tuğba İlhan, "Buraya Bahçesaray ilçesinden geldik. Valimize ve bizim için bu geziyi düzenleyen Büyükşehir Belediyesine çok teşekkür ediyoruz. Kızımla birlikte geldik. Çok güzel bir gün yaşadık. Çok mutlu olduk. Emeği geçen herkesten Allah razı olsun" dedi.

Annesiyle beraber unutulmaz bir gün yaşadığını anlatan ortaokul öğrencisi Aysel İlhan ise, şunları söyledi:

"Annemle beraber geldik. Annem de ben de çok heyecanlandık. Çok mutlu olduk. Annelerimize bu güzel günü hediye eden belediyeye ve emeği geçen herkese çok teşekkür ediyoruz."

Bugün sona eren proje kapsamında yaklaşık bin 500 öğrenci ve 300 anne mavi tura çıkarıldı. - VAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Bahçesaray Van Gölü Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title