Haberler

Van Büyükşehir Belediyesi, İtfaiye Filosunu Güçlendirdi

Van Büyükşehir Belediyesi'nce filoya katılan 11 yeni itfaiye aracının tanıtımı yapıldı.

Van Büyükşehir Belediyesi'nce filoya katılan 11 yeni itfaiye aracının tanıtımı yapıldı. Yeni araçlarla filosu güçlendirilen Büyükşehir Belediyesi, bölgenin de en büyük ve en modern itfaiyesine sahip oldu.

Van Büyükşehir Belediyesi'nin filosu, alınan tam donanımlı 11 teknolojik itfaiye aracıyla güçlendirildi. Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı'nın araç filosuna dahil edilen yeni araçların tanıtımı için Tuşba ilçesine bağlı Altıntepe Mahallesi'ndeki İtfaiye Daire Başkanlığı kampüsünde tören düzenlendi. Törene Van Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Murat Zorluoğlu, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Yavuz Özfidan, Van İl Emniyet Müdürü Mehmet Suat Ekici, Edremit Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Atıf Çiçekli, Tuşba Belediye Başkanı Fevzi Özgökçe, ilgili daire başkanları, kurum müdürleri ve itfaiye teşkilatı katıldı.

Törende konuşan Vali ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Zorluoğlu, son teknolojiyle donatılmış ve çok yüksek katlara müdahale etme imkanı sağlayan 11 yeni araçla itfaiye filosunun gücüne güç kattıklarını söyledi. Vanlıları yıllardır mahrum kaldıkları gerçek belediyecilik hizmetleri ile buluşturmaya devam ettiklerinin kaydeden Vali Zorluoğlu, şöyle konuştu:

"Kim ne derse desin bizler Sayın Cumhurbaşkanı'mızın ve hükümetimizin bizlere verdiği büyükşehir belediye başkanlığı görevini inşallah sonuna kadar devam ettireceğiz ve Van'ın uzun zamandan beri mahrum kaldığı gerçek belediye hizmetlerini halkımızla buluşturmaya devam edeceğiz. Büyükşehir belediyemize vatandaşlarımızın vergilerinden kesilerek tahsis edilen ödenekleri de en doğru şekilde kullanmaya devam edeceğiz. Bizden öncekilerin yaptığı gibi bu kaynakları heba etmeyeceğiz. Bu kaynakları terör örgütlerine destek maksatlı asla kullanmayacağız, kullanılmasını da kesinlikle müsaade etmeyeceğiz. Bu şehrin bir daha bu şekilde bir belediye ile inşallah yoluna devam etmeyeceğine de yürekten inanıyoruz."

Konuşmanın ardından Vali Zorluoğlu ve protokol üyeleri, açılış kurdelesi kesti. Daha sonra hizmete alınan araçları tek tek inceleyen Vali Zorluoğlu'na, İtfaiye Daire Başkanı tarafından plaket verildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

İtfaiye Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title