Haberler

Van: Bülent Ecevit'in Hayatını Kaybetmesi

Van Belediye Başkanı Burhan Yenigün, Geçtiğimiz Gün Hayatını Kaybeden Eski Başbakanlardan Bülent Ecevit İçin Demokratik Sol Parti (DSP) İl Başkanı Cahit Akbaş'a Başsağlığı Ziyaretinde Bulundu.

Van Belediye Başkanı Burhan Yenigün, geçtiğimiz gün hayatını kaybeden eski başbakanlardan Bülent Ecevit için Demokratik Sol Parti (DSP) İl Başkanı Cahit Akbaş'a başsağlığı ziyaretinde bulundu.

Hastane 2. Caddesi Aslan İş Merkezi'nde bulunan DSP binasına gelen Belediye Başkanı Burhan Yenigün, İl Başkanı Cahit Akbaş ve yönetim kurul üyelerine başsağlığı diledi. Değerli bir devlet adamı eski Başbakan sayın Bülent Ecevit'in ölümüne çok üzüldüğünü belirten Yenigün, kendisinin ülkesi için çalışan biri olduğunu söyledi. Bülent Ecevit'in mütevazı ve dürüst bir devlet adamı kişiliğine sahip olduğunu anlatan Yenigün, "Onun ölümü bir kayıp olmuştur. Kendisine Allah'tan rahmet diliyorum. Başta eşi Rahşan hanım olmak üzere, tüm ulusumuzun başı sağ olsun" dedi.

DSP İl Başkanı Cahit Akbaş da, Ecevit'in 50 yılık siyasi hayatında dürüstlüğü ve renkli kişiliğiyle tanındığını ifade ederek, Türkiye'nin gelişmesine büyük katkısı olan bir devlet adamını kaybetmekten dolayı acılarının büyük olduğunu söyledi. Yenigün'e taziye ziyaretinde bulunduğundan ötürü teşekkür eden Akbaş, kendisinin başarılı olduğunu her şartta parti olarak dile getirdiklerini söyledi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title