Haberler

Van bir günde iki mevsim yaşıyor: Yüksek kesimlerinde metrelerce kar merkezde bahar havası

Güncelleme:

Van bir günde iki mevsim yaşıyor: Yüksek kesimlerinde metrelerce kar merkezde bahar havası Van merkezde yaşanan bahar mevsimiyle vatandaşlar güneşin tadını çıkarırken, yüksek kesimlerde ise karla mücadele çalışmaları devam ediyor.

Van bir günde iki mevsim yaşıyor: Yüksek kesimlerinde metrelerce kar merkezde bahar havası

VAN - Van merkezde yaşanan bahar mevsimiyle vatandaşlar güneşin tadını çıkarırken, yüksek kesimlerde ise karla mücadele çalışmaları devam ediyor.

Van'ın yüksek kesimlerin karla kaplanması, vatandaşlar ilkbahar ve kış mevsimini bir arada yaşatıyor. Van merkezde ilkbaharın yeşil tonları hakimken olurken, 100 kilometre uzaklıktaki Bahçesaray'da karla mücadele çalışmaları yürütülüyor. Van'da havaların ısınması ile adeta parklara akın eden vatandaşlar, güneşin tadını çıkartırken, kent merkezine yaklaşık 100 kilometre uzaklıkta bulunan Van- Bahçesaray karayolu üzerinde bulunan Karabet Geçidinde ise Karayolları 11. Bölge Müdürlüğü ekipleri 3 bin rakımda karla mücadele çalışmaları yürütüyor.

"Mart geldi havalar ısındı"

Havaların ısınmasıyla vatandaşlar parklara ve çay bahçelerine akın etti. 6 Mart'ta son cemrenin toprağa düşmesiyle hava sıcaklığı da kendini iyice hissettirdi. Sıcak havaları fırsat bilen vatandaş, cadde ve parklara akın ederken, parklara çaylarını yudumlayarak güneşin tadını çıkarıyorlar.

(EKİP-ŞAK-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

Bakmadan Geçme

İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak canlı izle! 25 Nisan ATV Aldatmak 66. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (25 Nisan) Dolar ne kadar oldu? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Kül Masalı CANLI izle! Kül Masalı 9. Bölüm TRT 1 CANLI izle!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title