Haberler

Van Belediyesi'nin Kanalizasyon ve İçme Suyu Çalışmaları

Van Belediye Başkanı Burhan Yenigün, Görev Süresi İçinde Hizmette Asla Ayrım Yapmadıklarını, Devam Eden Kanalizasyon Çalışmaları Esnasında Bazı Ara Sokaklarda Şebeke Hatları Bahçelerinden Geçen Vatandaşların Yardımcı Olmalarını Beklediklerini Söyledi.

Van Belediye Başkanı Burhan Yenigün, görev süresi içinde hizmette asla ayrım yapmadıklarını, devam eden kanalizasyon çalışmaları esnasında bazı ara sokaklarda şebeke hatları bahçelerinden geçen vatandaşların yardımcı olmalarını beklediklerini söyledi.

Hacıbekir Mahallesi'nde yapılan kanalizasyon şebeke çalışmaları bölgesinde incelemelerde bulunan ve yetkililerden çalışmalar hakkında bilgiler alan Başkan Burhan Yenigün, daha sonra mahalle sakinleri ile bir araya geldi. Hacıbekir Mahallesi Muhtarı İsa Aşan ve mahalle sakinleri ile görüşen Yenigün, yapacakları hizmetler hakkında bilgiler verdi. Mahalle sakinlerinden belediyeye destek olunmasını isteyen Yenigün "Göreve geldiğimiz günden itibaren hizmette asla ayrım yapmadık. Şu an devam eden kanalizasyon çalışmaları esnasında bazı ara sokaklarda şebeke hatları vatandaşların bahçesine denk gelebilir. Vatandaşların bu konularda belediyemize yardımcı olmalarını istiyoruz. Çünkü bu hizmet mahalleliye geliyor. Bu şehir için fedakarlık yapmamız gerekiyor. Hizmet bizim birinci görevimiz, sizlerden de destek ve sabır istiyoruz" şeklinde konuştu.

Belediye Başkanı Yenigün, daha sonra Hacıbekir Mahallesi'ndeki Mustafa Cengiz İlköğretim Okulu yanında bulunan sondaj çalışmalarını inceledi. Yaz mevsiminde bazı üst mahallelerde içme suyu sıkıntısı yaşandığını belirten Yenigün, yapılan sondaj çalışmaları sonucunda bu sorunun ortadan kalkacağını ifade etti. Vatandaşlara uyarılarda da bulunan Yenigün, su sıkıntısının biraz da hortumla sulanan bahçelerden kaynaklandığını söyleyerek, vatandaşları bu konuda uyardı.

(Eİ-MET-Y) 29.05.2008 19:20 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title