Haberler

Van Belediyesi'nden Asfalt Çalışması

Van Belediyesi, kentin büyük bir bölümünde bitirdiği asfalt çalışmalarının ardından bu kez de program dahilinde olmayan yollarda çalışmalar başlattı.

Van Belediyesi, kentin büyük bir bölümünde bitirdiği asfalt çalışmalarının ardından bu kez de program dahilinde olmayan yollarda çalışmalar başlattı.

Van Belediyesi, bayram süresince verdiği kısa aranın ardından asfalt çalışmalarına devam ederek Cumhuriyet ve Hafiziye mahallelerinden geçen Osman Çavuş Caddesi ve Salı Pazarı'nın kurulduğu yolda asfalt çalışmalarına başladı. Cumhuriyet Mahallesi'nde bulanan yolun tümü asfaltlanırken, yolun Hafiziye Mahallesi'nde kalan bölümü ise bugün itibariyle asfaltlanmaya başlandı. Asfalt çalışmalarını denetleyen Van Belediye Başkan Vekili Sabri Abi ve başkan yardımcısı Kemal Ünver, çalışmalar hakkında bilgi aldı. Bir süre buradaki vatandaşlarla sohbet eden Abi ve Ünver, daha sonra mahallenin ara sokaklarında yapılan çalışmaları denetledi. Yaklaşık 2 kilometrelik yolda asfalt çalışmalarını denetleyen Abi ve Ünver, daha sonra Hastane Caddesi'nden, İMKB Anadolu Lisesi önüne kadar yapılacak asfalt çalışmalarının startını verdi.

Burada bir açıklama yapan Van Belediye Başkan Vekili Sabri Abi, kentin neredeyse tüm bozuk yolları ve özellikle de ana caddelerin tamamında asfalt çalışmalarının yapıldığını belirterek, çalışmaların hızlı bir şekilde devam edeceğini söyledi. Kısa bir süre içerisinde Kevenli TOKİ'ye giden yolun geriye kalan kısmı, Hastane Caddesi'nden İMKB Anadolu Lisesi önüne kadar olan yol ve yine Sıhke Caddesi'nin asfaltlanacağını aktaran Abi, bu yollarla birlikte mahallelerin minibüs ve otobüs güzergahlarının kalan kısımlarının tamamlanacağını belirtti. Kent merkezine bu yıl içerisinde yaklaşık 140 bin ton asfalt serimi yaptıklarını aktaran Abi, "Van tarihinde ilk kez bu kadar yoğunlukta bir asfalt çalışması yapıldı. Sezon başında açıklamadığımız hedeflerimizin çok daha üzerine çıktık. Halkımıza söz verdiğimiz çalışmalarımızı tamamladık. Hava koşullarına bağlı olarak çalışmalarımıza devam edeceğiz" dedi. - VAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Cumhuriyet Mahallesi Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title