Haberler

Van Belediyesi İlaçlama Çalışmalarına Başladı

Van Belediyesi Park Bahçeler Müdürlüğü, Yeşil Alanlarda Bulunan Süs Eriği ile Top Akasya Türü Ağaçların Hastalık ve Parazitlere Karşı Korunmasına Yönelik İlaçlama Çalışmalarına Başladı.

Van Belediyesi Park Bahçeler Müdürlüğü, yeşil alanlarda bulunan süs eriği ile top akasya türü ağaçların hastalık ve parazitlere karşı korunmasına yönelik ilaçlama çalışmalarına başladı.

Park Bahçeler Müdürlüğü'nce oluşturulan uzman ekipler, bakım aşamasına gelen yeşil alanlarda gerekli incelemelerini yaptıktan sonra ilaçlama çalışmalarına başladı. Süs eriği ve top akasya türü ağaçların hastalık ve parazitlere karşı korunmasını amaçladıklarını ifade eden yetkililer, ilaçlamaların 20 gün boyunca 3 kez yapılacağını belirtti. Oluşturulan 2 ayrı mobil ekiple, sürdürülen ilaçlama çalışmaları kapsamında bütün ağaçların ilaçlanacağını vurguladı. Yetkililer, "Ekiplerimiz Sıhke, Hacıbekir, Erek Dağı, Maraş caddeleri ile Erciş ve Kale yollarının üzerinde bulunan parklarda gerekli çalışmalar sürecektir. Vatandaşlarımızdan yeşil alanları korumaları için duyarlılık göstermelerini bekliyoruz" dediler.

(SER-ŞA-Y)

14.06.2007 20:41 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title