Haberler

Van Belediye Başkanı Yenigün Trafik Denetiminde

Van Belediye Başkanı Burhan Yenigün, Trafik Yoğunluğunun Yaşandığı Caddelerde İncelemelerde Bulundu.

Van Belediye Başkanı Burhan Yenigün, trafik yoğunluğunun yaşandığı caddelerde incelemelerde bulundu.

Beraberinde bulunan bazı meclis üyeleri ile birlikte İpekyolu Caddesi İpekyolu Hastanesi Kavşağı'na gelen Başkan Yenigün, bölgede sık sık yaşanan trafik kazalarının asgari seviyeye indirmek için teknik heyetle yapacağı görüşmelerin ardından bölgede bir üst geçit yapmayı planlayabileceklerini kaydetti. Çevrede bulunan esnafları da ziyaret eden Başkan Yenigün, bölgede yaşanan trafik sorununun giderilmesi için görüş ve önerilerini beklediğini ifade etti. Başkan Yenigün, "Sizlerden gelen görüş ve önerilerle de dikkate alınarak meclisimizde çıkacak karar doğrultusunda hareket edeceğiz" dedi.

Trafiğin yoğun olarak yaşandığı caddelerde yeni önlemler alacaklarını da vurgulayan Başkan Yenigün, "Sürücüler, şehir içinde kanunen uygulanan hız limitini aşmamaları gerekir. Şehiriçi yolcu taşımacılığı yapan minibüs ve halk otobüs sürücüleri de yolcu indirme ve bindime yerlerine riayet etme zorunlulukları vardır. Herkesin kurallara uyması zorunludur. Özellikle ölümlü trafik kazalarının şehiriçi yollarımızda yaşanması hepimizi üzmektedir. Bunun için yeni tedbirler alınacaktır" şeklinde konuştu.

Yenigün, cadde üzerinde halk otobüsleri ile minibüslerinin geçişlerini de bir süre takip ederek bazı yanlış uygulamalara ve trafik ihlallerine müdahale etti.

(ŞA-MET-Y) 28.02.2008 19:26 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title