Haberler

Van-Başkale - İran Sınırında 2 Kişi Yaralandı

Van'ın Başkale İlçesi'nden Yasa Dışı Yollarla İran'a Geçen Biri Türk 2 Kişi, İran Askerlerinin Açtığı Ateş Sonucu Yaralandı.

VAN'ın Başkale İlçesi'nden yasa dışı yollarla İran'a geçen biri Türk 2 kişi, İran askerlerinin açtığı ateş sonucu yaralandı.

Olay dün akşam saatlerinde meydana geldi. Başkale'nin Güvendik Köyü'nden yasadışı yolardan sınırı geçerek İran'daki akrabalarının düğününe gitmek isteyen Türk vatandaşı 20 yaşındaki Ekrem Şahin ile İranlı arkadaşı 15 yaşındaki Cevad Akacani sınırı geçtikten sonra İran askerlerini açtığı ateş sonucu yaralandıkları belirtildi. Yaralı olarak Türkiye'ye geçen Şahin ile Akacani cep telefonu ile haber verilmesi üzerine yakınları tarafından sınırdan alınarak Başkale Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Başkale'de yapılan ilk müdahalenin ardından Şahin ve Akacani, Van Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title