Haberler

Van Bakkallar ve Manavlar Odası'ndan Yemekli Toplantı

Van Bakkallar ve Manavlar Odası, Esnafın Sorunlarını Görüşerek, Fikir Alışverişinde Bulunmaları Amacıyla Yemekli Bir Toplantı Düzenledi.

Van Bakkallar ve Manavlar Odası, esnafın sorunlarını görüşerek, fikir alışverişinde bulunmaları amacıyla yemekli bir toplantı düzenledi.

Bir lokantada verilen yemek sonrasında konuşma yapan Van Bakkallar ve Manavlar Odası Başkanı Yunus Hacırüstemoğlu, esnafın büyük bir çoğunluğunun iflasın eşiğinde olduğunu söyledi. Amaçlarının esnafı odalarına yakınlaştırarak, yaşadıkları sorunlara çözüm bulmak olduğunu ifade eden Hacırüstemoğlu, bundan sonra daha sık bir araya gelerek çözüm arayışında bulunacaklarını belirtti. Hacırüstemoğlu, "Oda üyelerinin sorunları bitmek bilmiyor. Birçok esnafımız da iflasın eşiğindedir. Bu gibi sorunlara çözüm

bulmak, arkadaşlarımıza yardımcı olmak ve fikir alışverişinde bulunmak üzere bir araya geldik. Üyelerimizin işlerinde nasıl düzenlemeler yapılabilir gibi öneriler sunacağız ve arkadaşlarımızı dinleyeceğiz" dedi.

(SER-AKK-CC-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title